Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

NOVÉ INFORMÁCIE o stave Karola III.: Verejnosť sa dozvedela pozitívne správy!

Karol III. Zobraziť galériu (2)
Karol III. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Stav britského kráľa Karola III. (75) je od oznámenia jeho rakoviny prísne stráženým tajomstvom a detaily o jeho zdraví sa verejnosť dozvedá len zriedka. Výnimkou však bolo najnovšie vyhlásenie odborníčky na kráľovskú rodinu Charlotte Griffiths, ktorá má pre priaznivcov panovníka dobré správy.

Kráľovská rodina prežíva posledné roky neustále drámy vďaka princovi Harrymu a jeho manželke Meghan, ktorí na ňu majú ťažké srdce. Oveľa vážnejšia situácia však nastala na začiatku tohto roka, kedy kráľ Karol III. a princezná Kate oznámili, že bojujú s rakovinou.

Správy o tejto dvojici sa však verejnosť dozvedá len veľmi zriedka. Výnimkou bol nedávny rozhovor odborníčky na kráľovskú rodinu Charlotte Griffiths, ktorá pre GB News povedala, že Karol III. reaguje na liečbu veľmi dobre a jeho okolie je optimistické.

„Počula som, že Karol III. reaguje na liečbu rakoviny naozaj veľmi dobre. Všetci v kráľovskej rodine cítia pozitívnu energiu a sú nadšení z toho, ako zatiaľ reaguje," povedala Griffiths, ktorá tak svetu oznámila prvé pozitívne správy o kráľovej liečbe.

NOVÉ INFORMÁCIE o stave
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Karol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu