Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Slávna speváčka (38) čelí kritike: Toto fakt urobila vlastnej dcére (11)?!

Lily Allen
Lily Allen (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Slávna anglická speváčka Lily Allen (38) čelí v posledných dňoch veľkej kritike. Fanúšikom sa totiž nepáčili jej slová o tom, že počas cesty lietadlom nechala svoju dcéru Ethel (11) samú v ekonomickej triede, zatiaľ čo ona si užívala prvú triedu.

Britská speváčka sa preslávila viacerými známymi piesňami, ako sú napríklad Not Fair, Smile či The Fear. Okrem toho sa však presadila aj ako skladateľka, herečka či moderátorka.

Zo svojho prvého manželstva má dve deti - dcéry Ethel a Marnie a práve kvôli jej výchovným metódam sa dostala pod paľbu kritiky. Všetko spôsobilo jej rozhodnutie pred letom do Londýna, počas ktorého si užívala prvú triedu, zatiaľ čo svoju 11-ročnú Ethel nechala letieť v ekonomickej triede.

O tejto príhode prehovorila v podcaste Miss Me a keby vedela, čo jej slová spôsobia, tak by si to zrejme rozmyslela. Mnohí fanúšikovia ju totiž poriadne skritizovali a jej krok hodnotili ako sebecký. Našli sa však aj takí, ktorí jej rozhodnutie chvália a tvrdia, že tým dala svojej dcére dôležitú lekciu. Vy máte aký názor?  

Viac o téme: Lily Allen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu