Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Taylor Swift na PRVEJ dovolenke s frajerom: Romantika pri mori... Ukázala SEXI krivky v plavkách!

Taylor Swift Zobraziť galériu (3)
Taylor Swift (Zdroj: SITA)

BAHAMY - Vzťah americkej popovej hviezdy Taylor Swift (34) a hráča amerického futbalu Travisa Kelceho (34) sa prevalil v septembri minulého roka. Pracovne vyťažená dvojica si však na spoločnú dovolenku našla čas až po polroku. Paparazzi ich nafotili pri romantike na Bahamách... Aha, speváčka ukázala postavičku v bikinách!

Taylor Swift a Travis Kelce patria aktuálne k najsledovanejším dvojiciam šoubiznisu. Že tvoria pár sa prevalilo v septembri minulého roka, no v tom čase už spolu randili zopár týždňov. „Taylor a Travis sa v tajnosti stretávali. Videli sa aj v New Yorku, kde bola pred pár týždňami,“ vyjadril sa v tom čase zdroj.

Aktuálne si dvojica dopriala prvú spoločnú dovolenku na Bahamách a ani tam neušli pozorným paparazzom. Nafotili ich, ako si užívajú slnečné lúče a osviežujúce more. Hráč amerického futbalu v modrých plavkách predviedol svoju mužnú hruď a popová hviezda v žltých bikinách svoje sexi krivky. A že sú v tom až po uši dokazuje fakt, že sa vrúcne držali za ruky aj v momente, keď vstupovali do mora.

Taylor Swift na PRVEJ
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Galéria: Taylor Swift

Viac o téme: Taylor SwiftTravis Kelce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu