Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Sexica z Pussycat Dolls hypnotizovala BRADAVKAMI: Neskrotila ich ani podprsenka!

Ashley Roberts Zobraziť galériu (2)
Ashley Roberts (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Ashley Roberts (42) sa do povedomia verejnosti dostala ako jedna zo speváčok formácie The Pussycat Dolls. Aktuálne blondínka pôsobí ako rozhlasová moderátorka, ktorá je nonstop v hľadáčiku paparazzov. Aj teraz ju nafotili cestou do štúdia. A v bledom outfite doslova hypnotizovala svojimi bradavkami. Neskrotila ich ani podprsenka!

Galéria: Ashley Roberts

Skupina The Pussycat Dolls bola v rokoch 2003 až 2010 obrovským fenoménom. Boli sexi, talentované, perfektne tancovali. Potom sa však formácia rozpadla a hoci pred štyrmi rokmi mala ambície vrátiť sa na scénu, pandémia koronavírusu tento pokus zmarila. Aktuálne sa dievčatá venujú rôznym povolaniam. 

Ashley Roberts je napríklad rozhlasovou moderátorkou. No napriek tomu, že väčšinu času strávi za mikrofónom zatvorená v štúdiu, stále je zaujímavým terčom paparazzov. Tí ju pravidelne fotia cestou do práce a keďže si to blondínka uvedomuje, pri výbere svojich outfitov nenecháva nič na náhodu. Najnovšie sa predviedla v nude outfite a vysokých opätkoch. 

Ľahký svetrík doplnila širokými kapsáčmi, ku ktorým doplnila vysoké topánky a bielu elegantnú kabelku. Oblečená bola naozaj štýlovo... Jeden detail jej však pri obliekaní ušiel. Hoci mala podprsenku, ani tá nedokázala skrotiť jej bradavky. Na ulici nimi tak Ashley všetkých doslova hypnotizovala!

Sexica z Pussycat Dolls
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ashley Roberts
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu