Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Markizácky ženích v ZDRAVOTNÝCH ťažkostiach: Nemohol som odletieť!

Tomáš Tarr
Tomáš Tarr (Zdroj: TV Markíza)

PRAHA - Tomáš Tarr aktuálne nebol na tom zdravotne najlepšie. Aj to bola jedna z vecí prečo ostal na Slovensku dlhšie a stihol prestížnu udalosť v Prahe.

Nedávno sa v hlavnom meste Českej Republiky konala módna udalosť Mercedes Benz Fashion Week v priestoroch Tyršovho domu. Do prémiovej VIP zóny Ploom Lounge zavítali známe tváre z československého šoubiznisu.

Galéria: MBFW

Na červenom koberci nechýbali napríklad raper Majk Spirit s manželkou Máriou, herečka Karin Haydu, porotkyňa z Nákupných maniačok Ema Fajnor či návrhárka Martina Grešová. Pozvanie prijal aj bývalý markizácky ženích Tomáš Tarr, ktorého sa nám podarilo na tejto akcii aj vyspovedať.

V našom rozhovore priznal, že sa potýka so zdravotnými problémami. Konkrétny však nebol. „Momentálne som riešil svoje zdravie,“ začal v úvode. „Mal som niečo zdravotné, nechcem to rozoberať do detailov, ale som sa zdržal na Slovensku kvôli tomu, že som sa musel dať zdravotne do poriadku,“ priznal pre Topky.sk. Aktuálne však už plánuje návrat do Bangkoku. V rozhovore si ďalej zaspomínal aj na účinkovanie v šou Ruža pre nevestu a vyjadril sa aj ku aktuálnej sérii. Viac sa však dozviete už z videa nižšie. Fotografie zo spomínanej akcie nájdete v galérii.

Markizácky ženích v ZDRAVOTNÝCH ťažkostiach: Nemohol som odletieť! (Zdroj: Topky/JD)

Viac o téme: Tomáš Tarr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu