Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Porotkyňa z Nákupných maniačok si dopraje LUXUS: V KABELKÁCH má AUTO priemerného SLOVÁKA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram E.F.)

BRATISLAVA - Jojkárska porotkyňa z Nákupných maniačok Ema Fajnor si potrpí na luxusné doplnky, a to najmä kabelky. Z Ich šialenej sumy sa viacerým až zatočí hlava. Ema, veď to si mohla mať už auto!

Pre viaceré dievčatá a ženy je akousi módnou ikonou a niet sa čomu čudovať. Veď už nejaký ten piatok hodnotí nielen slovenské súťažiace, ako sa obliekajú a rieši ich štýl. Reč je o Eme Fajnor, ktorá ide s dobou a móda je jej viac než blízka. Nedávno sme ju zastihli na Pražskom fashion weeku, kde si nenechala ujsť ani VIP zónu Ploom Lounge. A práve tu sme tejto známej nákupnej maniačke položili pár otázok.

Ema Fajnor
Zobraziť galériu (2)
Ema Fajnor  (Zdroj: Ploom)

Galéria: MBFW

Okrem iného nás zaujímalo, na čo Ema najviac míňa a aké sú jej najdrahšie kúsky v šatníku. „Ja som kabelkoholik. Takže najdrahšia vec v mojom šatníku sú aktuálne kabelky - alebo kabelka za ktorú som dala nejakú najväčšiu sumu,“ začala na úvod influencerka a následne vysvetlila, že ich vníma nielen ako módny kúsok, ale už aj ako dlhodobú a dobrú investíciu, keďže ich hodnota stúpa.

„S tým, že ma podľa mňa začínajú zaujímať už aj ako reality alebo hodinky. Viem si predstaviť investovať peniaze do takýchto vecí, takže dúfam, že budem veľmi bohatá, aby som mohla rozhadzovať aj týmto smerom,“ poznamenala Ema. Nuž a zdá sa, že s tým skutočne nemá ani najmenší problém a luxusné kabelky si naozaj dopraje. Zaujímala nás teda celková hodnota jej doterajších klenotov a cifra, ktorú nám prezradila, nám vyrazila dych.

Ich hodnota sa totižto pohybuje v sume auta priemerného Slováka. „Akože určite by som si vedela kúpiť rozumnejšie veci za tie peniaze, ale mňa tie kabelky bavia, vyznám sa v nich a sú to v podstate uložené financie - s tým, že vždycky to môžem predať,“ odôvodnila Ema svoju úchylku. Veru, ak by ich predala, môže si bez problémov kúpiť štvorkolesového tátoša a nemusí chodiť pešo, ako sa nám dávnejšie vyjadrila. O akú sumu ide a ešte oveľa viac, sa už dozviete v našom videu.  

Porotkyňa z Nákupných maniačok si dopraje LUXUS: V KABELKÁCH má AUTO priemerného SLOVÁKA! (Zdroj: Juraj Dobis)

Viac o téme: Ema Fajnor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu