Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna speváčka rozvírila vody šoubiznisu: DRSNÁ KRITIKA hviezdnych kolegýň... Fúha, tá im ale naložila!

 Courtney Love Zobraziť galériu (3)
Courtney Love (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

LOS ANGELES - Speváčka Courtney Love (59) je známa tým, že si servítku pred ústa kladie naozaj málokedy. V najnovšom rozhovore sa vyjadrila k súčasným speváckym hviezdam na čele s Taylor Swift (34), ktorej odkázala, že je nezaujímavá a nie je dôležitá.

Courtney Love sa na hudobnej scéne najviac preslávila svojím pôsobením v kapele Hole, ktorá má na svojom konte viacero hitov. Okrem toho je matkou jedinej dcéry legendárneho speváka Kurta Cobaina. Za neho sa vydala v roku 1992 a bola po jeho boku až do jeho smrti, ktorá nastala o 2 roky neskôr.

Courtney Love
Zobraziť galériu (3)
Courtney Love  (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Vjnovšom rozhovore pre The Standard však blondínka poriadne rozvírila hladinu šoubiznisu. Love sa totiž oprela do viacerých kolegýň z hudobného priemyslu, medzi ktoré patria napríklad Lana Del Rey či Beyoncé.

„Nápad Beyoncé s country albumom sa mi páči, pretože je to o tom, že afroamerická žena urobila niečo, čo doteraz robili len biele ženy. Ako koncept sa mi to páči. Jej hudba sa mi však nepáči vôbec," povedala Love.

Kritike sa nevyhla ani ďalšia hviezda. A to Taylor Swift. „Taylor nie je vôbec dôležitá. Možno je akýmsi bezpečným priestorom pre mlade dievčatá a je pravdepodobne Madonnou tejto doby, avšak ako umelkyňa je nudná," uviedla speváčka. 

Taylor Swift
Zobraziť galériu (3)
Taylor Swift  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Courtney LoveTaylor Swift
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu