Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Lakatošovej syn je už DOSPELÝ CHLAP: Ukázala jeho FRAJERKU... Aha, ako im to pristane!

(Zdroj: Instagram S.L.)

BRATISLAVA - Čas letí ako voda. A zrejme nik si to neuvedomuje viac ako milujúci rodičia. Svoje o tom vie aj krásna Silvia Lakatošová, ktorá má doma v podstate už dospelého chlapa. Christian, ktorého porodila v roku 2006, už onedlho oslávi 18. narodeniny. Poriadne vyrástol a... Aha, akú má krásnu priateľku!

Galéria: Galéria Silvia Lakatošová

„Letí to. Jeden z tých momentov, kedy si uvedomíte, že ten malý loptoš, ktorý vám nedal spávať, ktorého bolo všade počuť, ktorý lietal a mala som čo robiť, aby som ho dolapila, ktorý ma vždy vie rozosmiať, vziať mi tašky s nákupom, uvariť skvelú večeru, ten loptoš je už taký veľký," napísala Silvia pred niekoľkými týždňami, keď na sociálnej sieti Instagram zverejnila FOTO z venčekovej slávnosti svojho syna. 

Mnohých z jej sledovateľov vtedy prekvapilo, kedy Christian stihol tak dospieť. A to ešte nevedeli, že zakrátko sa jeho pyšná mama pochváli aj ďalším záberom. Tentokrát jej však spoločnosť robila aj Christianova priateľka. Stalo sa tak počas uplynulého Let's Dance, kde si vyrazili ako rodina. Okrem syna a jeho partnerky si na spoločnej snímke zapózoval i Lakatošovej manžel a otec detí - Pavol Chovanec. 

Rodinnú foto zachytil magazín Báječná žena, ktorý Silviu kontaktoval s otázkami ohľadom jej možnej budúcej "nevesty". Tmavovláska potvrdila, že mladá brunetka na zábere je skutočne Christianova partnerka a pár tvoria približne 4 mesiace. Navyše jej venovala vrúcne slová, ktoré by od nádejnej svokry chcela počuť každá žena. Nelku beriem ako vlastnú dcéru. Je krásne prežívať ich spoločnú lásku," vyznala sa Lakatošová. 

Viac o téme: ChristianSilvia LakatošováSyn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu