Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

AKTUÁLNE Obrovská tragédia! V bytovom dome nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb: Muž je mŕtvy

(Zdroj: Topky)

ROHOŽNÍK - V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb. Jeden muž je mŕtvy. Zranenú ženu a maloletých pacientov transportovali do nemocnice. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) SR o tom informovalo na sociálnej sieti.

"OSZZS SR vyslalo ambulancie rýchlej lekárskej pomoci a rýchlej zdravotnej pomoci do bytového domu v okrese Malacky odkiaľ boli nahlásené bodné poranenia u viacerých osôb. Po príchode na miesto udalosti lekár musel konštatovať úmrtie u muža," priblížili záchranári s tým, že šlo o 47-ročného muža. Do nemocnice transportovali 39-ročnú ženu s otvorenými ranami vo viacerých oblastiach tela a dvoch maloletých s poranením hlavy a psychickou traumou.

archívne vide

SaS navrhuje uznesenie, ktorým má NR SR žiadať vyšetrenie smrti Navaľného (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

Policajti bratislavskej krajskej kriminálky v súčasnosti preverujú okolnosti nálezu tela muža a zranenej ženy v jednom z bytov na Školskom námestí v Rohožníku. "Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní," uviedla polícia na sociálnej sieti.

Ako informovala televízia Markíza, žena mala údajne britské občianstvo. Nebohý muž vraj pochádza zo Sološnice na Záhorí. V byte bolo v čase tragédia aj sedemročné dievčatko, ktoré utrpelo zlomeniny, a trojročný chlapec, ktorý nebol zranený. Rodina v podnájme bývala asi mesiac, susedia ich tak dobre nepoznali. Tvrdia však, že dvojica sa zrejme nadránom pohádala, pretože z bytu bol počuť krik a plač. Susedia okolo 5:00 zobudili domového dôverníka, ktorý rodine zazvonil na dvere, no nikto mu neotvoril. Hluk utíchol. Podľa informácií televízie Markíza žena neskôr telefonovala svojej švagrinej a povedala jej, čo sa stalo. Švagriná o incidente informovala políciu. Smrť muža a zranenia ženy a detí boli zrejme výsledkom hádky medzi dvojicou.

Viac o téme: DomSmrťRanyPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu