Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Obrovská tragédia v Česku! Žena ležala pobodaná na lavičke: Dnes svoj boj o život prehrala

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PLZEŇ - Žena stredného veku, ktorú v utorok v Křižíkových sadoch v centre Plzne niekto pobodal, dnes v nemocnici zomrela. ČTK to povedala krajská policajná hovorkyňa Pavla Burešová. Prípad preverujú krajskí kriminalisti ako násilný trestný čin.

"Dnes boli ešte k prípadu realizované viaceré procesné úkony v centre Plzne, všetko je v rámci preverovania," dodala hovorkyňa. Policajti v utorok popoludní oznámili vážne zranenie ženy. Zdravotníkom sa ju podarilo zachrániť. "Ženu sme za kontinuálnej resuscitácie transportovali v kritickom stave na emergency Fakultnej nemocnice Plzeň," uviedla v utorok Andrea Divišová z krajskej záchrannej služby.

archívne video

Školy sú preverené a bezpečné, polícia varuje pred dôsledkom činov nahlasovania bômb, hoci aj z recesie (Zdroj: TASR/Jakub Popelka)

Televízia CNN Prima News dnes s odvolaním sa na svedka uviedla, že ženu údajne pobodal jej priateľ. Server Novinky.cz napísal, že išlo zrejme o bezdomovkyňu. Uviedla to dnes aj CNN Prima News.Krížíkove sady sú rušné miesto tesne pod centrálnym námestím Republiky.

Viac o téme: TragédiaČeskoPobodanieŽenaKrimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu