Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ďalšia bombová hrozba! Po školách evakuujú aj banky, Tesco a Nay elektrodomy

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Školy neboli jediné, ktorým prišli výhražné e-maili. K evakuácii pristúpili aj pobočky Všeobecnej úverovej banky, Tesco v Piešťanoch či Nay elektrodomy.

Školy nie sú jediné, ktorým dnes prišli výhražné e-maily. Podľa denníka Sme museli evakuovať aj supermarket Tesco v Piešťanoch, kde taktiež niekto nahlásil bombu. Okrem toho polícia evakuovala aj obchody s technikou Nay elektrodom. Ako totiž informovali tvnoviny.sk call centrum vo Vranove nad Topľou dostalo výhražný e-mail, podľa ktorého má byť v jednej z ich pobočiek bomba. Uzatvroili tak aj pobočku v nákupnom centre Bory Mall.

Evakuovali pobočky VÚB

Pre bombovú hrozbu preverujú od rána aj pobočky Všeobecnej úverovej banky (VÚB) na celom Slovensku. Niektoré pracoviská banky ostávajú naďalej zatvorené. Potvrdil to PR manažér VÚB Dominik Miša. Anonymnú správu o údajnej hrozbe dostala banka v ranných hodinách, v spolupráci s políciou boli následne vykonané všetky potrebné opatrenia. "Väčšina pobočiek, kde sa žiadna hrozba nepreukázala, je už otvorená pre klientov," uviedol Miša.

archívne video

Vyjadrenie Tomáša Druckera k anonymným vyhrážkam na školách (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Bombovú hrozbu preverovali policajti napríklad v Žiari nad Hronom, uzavreté boli aj priľahlé budovy vrátane pošty. "Polícia zabezpečila okolie budov a na mieste vykonáva všetky potrebné úkony," informovala na sociálnej sieti samospráva.

Viac o téme: BombaPobočkySlovenskoVÚB banka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu