Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Slová Jána Ďurovčíka po Let's Dance: Má s Jablonským VEĽKOLEPÉ plány?!

Ján Ďurovčík
Ján Ďurovčík (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - 9. ročník Let's Dance je už za nami. Tanečná šou pozná svojich víťazov, ktorými sa stali Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová. Od začiatku boli jasnými favoritmi aj porotcovského kata Jána Ďurovčíka. Má s hercom veľkolepé plány?!

Ján Ďurovčik nie je len skvelým porotcom v Let's Dance, ale aj špičkovým choreografom a režisérom. Pod jeho taktovkou sa rodia vyhľadávané muzikály. Popri režírovaní si však každú nedeľu musel odskočiť aj hodnotiť súťažiacich do tanečnej šou.

Galéria: Veľká galéria z FINÁLE Let's Dance

To je už po dlhých týždňoch za nami a mnohí si po skončení vydýchli. Vyhrať sa podarilo hercovi Jakubovi Jablonskému, ktorého viedla a učila tanečníčka Eliška Lenčešová. Svojím talentom mnohým vyrazil dych. A práve tu sa naskytá otázka, či s ním nemá veľkolepé plány aj samotný Ďurovčík, keďže sa vie Jakub dobre hýbať.

„Ja ho môžem obsadiť maximálne tak do muzikálu svojho, a to musí vedieť spievať, a to zatiaľ neviem či vie spievať, takže zatiaľ sa o tomto ani nebavíme, lebo, samozrejme, to tancovanie na úrovni tanečníkov to nie je, ale tancovanie na úrovni hercov to je. Ale ja robím muzikál, takže musí vedieť spievať... Ja si myslím, že sa mu tak rozbehnú ponuky,“ vyjadril sa Ján Ďurovčik pre Topky.sk. Ďalej sa v rozhovore dozviete, ako hodnotí túto sériu a čo ho všetko ešte čaká.

Slová Jána Ďurovčíka po Let's Dance: Má s Jablonským VEĽKOLEPÉ plány?! (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Ján ĎurovčíkJakub Jablonský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu