Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Komička Simona cvičí a zdravo sa stravuje: Moje telo kvôli TOMUTO funguje inak!

Simona First
Simona First (Zdroj: Instagram SS)

BRATISLAVA – Simona First sa v posledných rokoch vypracovala na špičku medzi stand-up komikmi a jedného má aj doma. Joe Trendy sa stal jej manželom v decembri 2023.

Komička Simona First už roky bojuje s nadváhou: „Nevolala by som to zápas, teraz jak som mala 30, tak mi vlastne došlo, že by som nechcela úplne zomrieť mladá… tak vlastne nesnažím sa schudnúť, snažím sa docieliť to, aby som dlhšie žila“, hovorí otvorene Simona. Každopádne jej prebytočné kilá občas hejtujú ľudia, ale našiel sa aj fanúšik, ktorý prišiel po vystúpení a takto komičku povzbudil: „Viete, ja mám tiež takú ženu ako vy a je hovorím, čím viac jej je, tým viac môžem ľúbiť“.

Viac kíl zjavne neprekáža ani jej manželovi, s ktorým cvičia a urobili kroky, aby dlhšie a lepšie žili: „Pre nás je najhorší problém tá práca, ktorú máme. Veľakrát človek končí vlastne pred polnocou, vydal hrozne veľa energie a je hladný, ide spať neskoro, aj ten organizmus ináč funguje, takže…“ a doplnila, čo teda robia, aby zmenili svoj životný štýl. 

Komička Simona cvičí a zdravo sa stravuje: Moje telo kvôli TOMUTO funguje inak! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: ChudnutieSimona SalátováSimona First
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu