Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

MEGA HANBA Michala Kubovčíka: Šokoval cudzích ľudí... Napochodoval im rovno DO DOMU!

Michal Kubovčík
Michal Kubovčík (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Fúha, tak na tento trapas nikdy nezabudne! Michal Kubovčík je známy tým, že kdekoľvek sa objaví, o zábavu je postarané. A najnovšie poriadne pobavil aj svojich celebritných kolegov v relácii Hit roka. Z minulosti totiž vytiahol historku, ktorá všetkých totálne odrovnala!

Michal začal rozprávať o svojom obľúbenom podniku z minulosti, ktorý veľmi rád navštevoval. Spôsob, akým sa k nemu prvýkrát dostal, je však doslova nezabudnuteľný. „Bola to taká malá kaviarnička-vinárnička. A bola špecifická tým, že pani majiteľka žila vo Viedni a bol to jej rodinný dom, z ktorého ona urobila takú víkendovú vináreň," začal vysvetľovať Kubovčík. 

Galéria: Michal Kubovčík

Cestu k spomínanému podniku mu vysvetľovala jeho sestra, ktorá opísala, ako budova vyzerá. V kaviarni sa potom mali spoločne stretnúť, avšak Michal dorazil prvý. A vlastne... Ani nedorazil. Dom si totiž pomýlil. „Pozerám, vonku sedenie prázdne. Ale dvere otvorené. Hudba v podniku hrala, tak som si sadol," pokračoval herec, ktorému stále nedochádzalo, že sa práve v podstate "vlúpal" do cudzieho domu. 

Pochopil to až v momente, keď sa objavila majiteľka a potom... Ako to dopadlo sa dozviete v našom videu a nezabudnite si pozrieť reláciu Hit roka už dnes o 20:30 na obrazovkách RTVS! 

MEGA HANBA Michala Kubovčíka: Šokoval cudzích ľudí... Napochodoval im rovno DO DOMU! (Zdroj: RTVS)

 

Viac o téme: Michal KubovčíkHit roka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu