Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nový džob kontroverznej farmárky Haklovej: Naša čitateľka zostala v šoku!

Monika Haklová má vďaka reality šou kontroverznú minulosť. Zobraziť galériu (16)
Monika Haklová má vďaka reality šou kontroverznú minulosť. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA/KITTSEE - Obrat o 180 stupňov?! Monika Haklová (42) sa do povedomia slovenskej verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v markizáckej reality šou Farma. V tom období si blondínka vypestovala povesť kontroverznej dračice, ktorá sa v šou postarala o nejeden škandál. O to prekvapivejšie vyznieva jej nový podnikateľský zámer. Keď naň totiž natrafila na internete naša čitateľka, zostala v šoku!

Moniku Haklovú Slovákom veľmi predstavovať nemusíme. Pred štyrmi rokmi sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v relácii Bez servítky a hneď potom zahviezdila v reality šou Farma. No a práve tam si blondínka vypestovala povesť odviazanej divošky – čo napokon potvrdzovala aj dlhé mesiace po tom, ako sa vrátila do reality. V minulosti sa navyše objavila aj v erotickom filme.


Erotické VIDEO farmárky Haklovej: Toto sú najintímnejšie zábery jej života! 


Mnohí si preto trojnásobnú mamičku dodnes nedokážu predstaviť ako človeka so zmyslom pre zodpovednosť. Svedčí o tom aj reakcia našej čitateľky, ktorá nedávno na internete natrafila na novú podnikateľskú činnosť kontroverznej Haklovej. „Pri hľadaní opatrovateľky ma zarazilo, koho mi v Rakúsku vyhodilo ako možnosť. Neviem si predstaviť, že matka s takouto minulosťou by bola opatrovateľkou pre moje dieťa,“ napísala nám do redakcie. 

Na webe sa uvádza, že Monika má bohaté skúsenosti s deťmi a je vyštudovanou detskou trénerkou. Klienti jej vraj môžu ratolesti nosiť priamo domov, kde má detské ihrisko a Haklová im navarí zdravý obed. „Mám rada deti a rada by som si strážením detí zarobila nejaké peniaze,“ píše sa na stránke.

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú plavovlásku, nech nám prezradí, prečo sa pre túto prácu rozhodla. „Ja mám v Rakúsku detské centrum už dlhšie. Nedávno som ukončila štúdium v odbore detský tréner, aby som mohla pracovať s deťmi a takto som si to vymyslela, aby som sa mohla venovať deťom a zároveň pracovať,“ prezradila pre Topky.sk Haklová.

A toho, že by jej kontroverzná minulosť mohla nejako uškodiť, sa nebojí. „Viete čo? Ja som nespravila nič zlé, čo by mi mohlo uškodiť. Naopak, mám veľmi dobré referencie od rodičov aj od detí. A to 80% detí, čo máme v centre prihlásené, sú Slováci,“ povedala blondínka, ktorá tvrdí, že svoje bláznivé obdobie má už za sebou a aktuálne sa opäť naplno venuje podnikaniu. „Celá táto etapa, že mi preskočilo z reality šou, je už za mnou a aktuálne som opäť tam, kde som bola predtým. Ja už sa médiám vyhýbam a už ani do Bratislavy veľmi nechodím,“ dodala čerstvá opatrovateľka detí.  

Odvážne fotografie Moniky Haklovej nájdete v našej GALÉRII. 

Monika Haklová ponúka služby detskej opatrovateľky na internete.
Zobraziť galériu (16)
Monika Haklová ponúka služby detskej opatrovateľky na internete.  (Zdroj: babysitter24.at)

Viac o téme: Monika Haklová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu