Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Haklovej TRAPAS na Jojke: Preboha, čo to trepeš?!

Monika Haklová v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja Zobraziť galériu (5)
Monika Haklová v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Čo to povedala?! Monika Haklová (41) sa po dlhšom čase opäť objavila na televíznych obrazovkách. No zatiaľ čo verejnosť ju môže poznať vďaka Markíze, teraz sa predvádzala na obrazovkách Jojky. Spolu s dcérou Chiarou tam totiž varila v kuchárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. A za ten krátky čas, čo blondínka pobudla pred kamerami, si stihla vyrobiť aj poriadny trapas. Veď pozrite, čo tam trepala!

Monika Haklová sa do povedomia verejnosti dostala pred štyrmi rokmi vďaka markizáckej relácii Bez servítky a následne prostredníctvom reality šou Farma. V tom období si blondínka užívala život mediálnej hviezdy... Netrvalo však dlho a jej sláva zhasla. 

Teraz sa exfarmárka po dlhšej pauze opäť objavila na televíznych obrazovkách. Spolu s dcérou Chiarou predviedla svoje kuchárske umenie v jojkárskej relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja... No okrem zručností v kuchyni Monika zaujala aj niečím iným – pred kamerami si vyrobila poriadny trapas. 

Snažila sa totiž divákom priblížiť, na čo všetko je dobrý sladký zemiak batát. No radšej to ani nemala rozoberať. Z úst sa jej totiž podarilo vypustiť poriadnu skomoleninu... A čo je horšie, ani si neuvedomila, že povedala hlúposť. „Je to dobrý antioxidant, vlastne je tam veľa betaKAROTÓNU a proti rakovine,“ zahlásila Haklová.

Jej brbt neušiel pozornosti ani moderátora šou Milana Juniora Zimnýkovala a ten Monikin novotvar ešte viac vyšperkoval. „BetaKARTÓNU je tam mrte,“ zahlásil do kamery vtipkár. V tejto súvislosti sa na internete objavila aj koláž s blondínkinou skomoleninou. Pozrite!

Na oficiálnej stránke šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, sa objavila aj koláž s vtipným brbtom Moniky Haklovej.
Zobraziť galériu (5)
Na oficiálnej stránke šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, sa objavila aj koláž s vtipným brbtom Moniky Haklovej.  (Zdroj: facebook/tv joj)

Viac o téme: Monika Haklová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu