Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ďalšia rana Rezešovej: Na VIDEU z miesta činu vidieť fľašu vodky!

Rezešovej po havárii z auta vypadla vodka Zobraziť galériu (9)
Rezešovej po havárii z auta vypadla vodka (Zdroj: rtlklub.hu)

BUDAPEŠŤ – Eva Rezešová – Varholíková (35), dcéra známeho podnikateľa Alexandra Rezeša, prežíva zrejme svoje najhoršie chvíle v živote. Zábery z hrôzostrašnej nehody, pri ktorej pripravila o život troch maďarských pasažierov, hovoria za všetko. Okrem trosiek, do tla zhoreného Fiatu a Rezešovej prevráteného BMW maďarskí novinári zachytili aj fľašu vodky, ktorá Eve vypadla z auta!

Otrasné následky mala nebezpečná jazda Košičanky Evy Rezešovej Varholíkovej, ktorá na maďarskej diaľnici M3 smerom na Budapešť zrejme zaspala za volantom a v plnej rýchlosti vpálila do pred ňou idúceho Fiatu. Auto, v ktorom sedeli štyria maďarskí pasažieri zhorelo do tla, pričom pred smrtiacimi plameňmi utiekol len jeden z nich. Ostatní traja vo vraku zahynuli.

Eva pri otrasnej nehode utrpela len ľahké zranenia a momentálne sa nachádza vo vyšetrovacej väzbe v Budapešti, kde ju vypočúvajú. Hovorkyňa peštianskej polície Andrea Beluzsárová-Beliczová uviedla, že vodička bola v strednom stave opitosti  a presnú hodnotu promile alkoholu určí až vyšetrenie krvi a moči, ktoré jej odobrali. To, že Rezešová bola opitá dosvedčuje aj fľaša vodky, ktorú zachytila kamera maďarských novinárov. Či pila pred alebo počas jazdy je však nejasné.

 

Ďalšia rana Rezešovej: Na
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: rtlklub.hu)

 

Fiat, do ktorého opitá Eva vrazila zozadu, zhorel na 90 percent. Niet preto divu, že pasažieri v ňom nemali šancu prežiť. Telá troch obetí boli natoľko zhorené, že vyšetrovatelia nevedeli na prvý pohľad určiť ani ich pohlavie, ktoré  zistia až pri pitve. Obrovské šťastie v nešťastí však mal žena, ktorej sa z horiaceho pekla podarilo ujsť. Utrpela však popáleniny 2. stupňa, s ktorými ju previezli do nemocnice.

V aute, do ktorého
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Hvg.hu)

Osudnú diaľnicu M3 po tragickej nehode o 5:00 uzavreli a tvorili sa na nej niekoľkokilometrové kolóny. Autá odkláňali na vedľajšiu cestu, kde následne tvorila zápcha. Nešlo pritom o jedinú haváriu, ktorá sa v tom čase na diaľnici odohrala. Len niekoľko kilometrov od tragédie došlo k druhej nehode, pri ktorej sa však nik nezranil. 

Ďalšia rana Rezešovej: Na
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: rtlklub.hu)

Maďarská polícia navrhne príslušnej prokuratúre, aby Košičanku, ktorá v utorok (21.8.) spôsobila na maďarskej diaľnici M3 nehodu, pri ktorej traja ľudia zhoreli v osobnom aute a jedna žena utrpela ťažké zranenie, vzali do vyšetrovacej väzby. Podľa maďarskej tlačovej agentúry MTI to dnes vyhlásila hovorkyňa veliteľstva polície Peštianskej župy Andrea Beluzsárová-Beliczová s tým, že súd o jej osude rozhodne zrejme ešte tento týždeň.

Hovorkyňa poznamenala, že dôvodom iniciovania vzatia do vyšetrovacej väzby je vážnosť následkov nehody, opitosť vodičky, ako aj skutočnosť, že vinníkom nehody je cudzia štátna príslušníčka.

Slovenku polícia vypočula ako podozrivú zo spôsobenia nehody z nedbanlivosti s následkom úmrtia viacerých osôb a zadržala ju. Výpoveď 35-ročnej vodičky podľa Beluzsárovej-Beliczovej nie je možné zverejniť.

Havárka Rezešovej

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu