Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Rezešovci chcú zmierniť utrpenie pozostalých: Peniazmi na pohreb!

(Zdroj: profimedia.sk)

BUDAPEŠŤ – Obrovský smútok v dedine Karácsond! Za dvoma manželskými pármi, ktoré má na svedomí šialená jazda Evy Varholíkovej-Rezešovej (35), plačú všetci obyvatelia. Podnikateľská rodina chce obetiam zaplatiť pohreb.

György a Erzsébet M., Lászlo a Éva V., obete dcéry milionára a bývalého ministra dopravy Alexandra Rezeša oplakáva celá dedina. Zdrvení príbuzní a obyvatelia sa stretávajú pri domoch zosnulých a zapaľujú sviečky.

"Je to veľké nešťastie a tragédia. S pokorou a výčitkami na celý život sa hlboko ospravedlňujeme rodinám pozostalých. Všetkých nás to veľmi mrzí. Moja dcéra je pripravená niesť plnú zodpovednosť a následky tejto tragédie,“ tak také poskytla bohatá rodina Rezešovcov stanovisko po tom, čo sa Eva pod vplyvom alkoholu a drog rútila 200 kilometrovou rýchlosťou po maďarskej diaľnici a spôsobila tragickú smrť štyroch ľudí.

Teraz sa chce rodina nezodpovednej Varholíkovej-Rezešovej ospravedlniť pozostalým obetí aj inak. Známy podnikateľský klan im totiž navrhol, že zaplatí poslednú rozlúčku obetiam nešťastia. Maďarský denník Blikk informoval o tom, že nie je zatiaľ jasné, či pozostalí takúto pomoc a formu ospravedlnenia prijmú. Pohreb by sa mal uskutočniť v najbližších dňoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu