Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

DESIVÉ SPRÁVY o princeznej Kate: Prehovorila jej kamarátka... Prechádza si PEKLOM!

Princezná Catherine Zobraziť galériu (2)
Princezná Catherine (Zdroj: Instagram/princeandprincessofwales)

LONDÝN - Koncom marca svet obletela správa o vážnych zdravotných problémoch princeznej z Walesu Catherine. Na sociálnej sieti Instagram verejne priznala, že bojuje s rakovinou a podrobuje sa preventívnej chemoterapii. Viac detailov o svojom stave však neprezradila. Aktuálne prehovorila jej kamarátka... A jej slová sú znepokojivé!

Galéria: Princezná Kate

Princezná Kate vo videu, ktoré na sociálnu sieť Instagram nahrala koncom marca, prezradila, že operácia, ktorej sa podrobila v januári, bola úspešná a pôvodne sa predpokladalo, že nejde o rakovinu. Neskoršie testy však odhalili onkologické ochorenie. „Bol to, samozrejme, obrovský šok a spolu s (princom) Williamom sme robili všetko pre to, aby sme to spracovali a zariadili sa s ohľadom na našu mladú rodinu," vyhlásila vtedy. 

Bližšie detaily o svojom zdravotnom stave a ktorú časť jej tela zákerná choroba zasiahla, však neprezradila. A ani postupom týždňov sa viac informácií na verejnosť nedostáva. Niet divu, že sú priaznivci princeznej v strachu. A na pohode im nepridalo ani najnovšie vyhlásenie detskej odevnej návrhárky, ktorá oblieka kráľovské deti. Amaia Arrietta sa prvýkrát k situácii v rodine vyjadrila pre The Telegraph

„Momentálne mám zlomené srdce. Myslím si, že prechádzajú peklom a dúfam, že sa (princezná) čoskoro vráti. Je to naozaj osobné,“ vyjadrila sa pre spomínaný denník. Toto vyjadrenie však len vyvolalo špekulácie, že princeznej zdravotný stav je oveľa vážnejší, ako Buckinghamský palác priznáva. Aká je pravda, zrejme ukáže až čas. Celý svet však Kate praje skoré uzdravenie! 

Viac o téme: Kate MiddletonPrinc William
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu