Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kontroverzný Čech skončil na psychiatrii: NEZVLÁDOL svoj šialený život!

Položilo ho to!
Položilo ho to! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Do povedomia širšej verejnosti sa kontroverzný Čech Tadeáš Kubenka dostal kauzou s raperom Sergeiom Barracudom. Tvrdil, že s ním mal pohlavný styk. Hudobník však toto tvrdenie rázne odmietal. No a ako teraz vyšlo najavo, Tadeáš skončil v psychiatrickej liečebni.

Tadeáš Kubenka pôsobí primárne na sociálnych sieťach, kde má vlastnú základňu fanúšikov. Sleduje ho viac ako 80-tisíc followerov. Do povedomia širšej verejnosti sa dostal aj vďaka kauzám, kontroverzným vyjadreniam či škandálom. Minulý rok obletela celý internet kauza so známym českým raperom Sergeiom Barracudom.

Po všetkých sieťach kolovala ich spoločná fotografia a tiež informácia o tom, že mali spolu románik. Potvrdil ju aj samotný Tadeáš s tým, že to bolo iba na jednu noc. Hudobník však Tadeášove tvrdenie rázne odmietal. Šialený život ho však doviedol doslova do blázinca. Po tom, čo na Instagrame zverejnil sériu videí, vyšlo najavo, že týždeň nespal a potýkal sa s psychickými problémami. K celej situácii sa vyjadrila aj jeho mama s najlepšou kamarátkou v podcaste Kontroverzní. Jeho mama potvrdila, že Tadeáš je momentálne bez mobilu, číta knihy, kreslí a chce mať pokoj.

„Tadeáš sa hrozne dlho javil ako ten najsilnejší z nás, ale podľa mňa neuniesol svoj vlastný život. Zažila som to tiež, ale nie v takej miere. Nevieme, čo je diagnóza, každopádne sa v podstate stalo to, že Tadeáš posledných pár dní začal mať asi nejakú psychózu," prehovorila Sugar Denny, ktorá je spoločne s Tadeášom zakladateľkou spomínaného podcastu.

„Nevieme, čím to je vyvolané, či tam bol nejaký spúšťač, snažíme sa pracovať s tým, čo vieme. Psychicky sa zrútil, došiel k mnohým uvedomeniam, že nechce žiť život, aký žil doteraz, že sa chce venovať iným veciam – to sú, samozrejme, fakt veci, ale ide o ten spôsob, a ten je taký, že sa fakt zrútil,“ dodala. „Je v rukách lekárov,“ potvrdila jeho matka, pričom z videa vyplynulo, že Tadeáš sa momentálne nachádza v psychiatrickej liečebni.

Viac o téme: Tadeáš Kubenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu