Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tomáš Maštalír výnimočne o deťoch: To najpodstatnejšie ukáže až čas!

Tomáš Maštalír s manželkou
Tomáš Maštalír s manželkou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Tomáš Maštalír je otcom dvoch detí a svoju rodinu miluje. V práci však nepoľavil ani trošku a prechádza z projektu do projektu. Ako sa mu odchádza od rodiny, najmä ak nakrúca v neďalekom zahraničí?

Tomáš Maštalír je na roztrhanie. Okrem iných filmov a seriálov zahviezdil aj v seriáli televízie JOJ Vytoč môjho agenta, ktorý mapuje herecký svet. Tomáš nad ponukou nezaváhal ani chvíľu: „Častokrát sa hovorí, že prvý dojem je ten najsilnejší“, prezradil, ako pristupuje k čítaniu scenára a rozhodovaniu sa, či ponuku prijme. „Pred prvou klapkou je človek až po uši v téme, mal by byť aj v tom charaktere doma“, hovorí o príprave pred nakrúcaním.


V seriáli Maštalír nebol veľmi zdatný strážca dieťaťa, doma je to však iné. Svoje dve deti miluje a snaží sa im venovať dostatok času, i keď aj pri nakrúcaní tohto seriálu - keďže sa točil v Prahe - to nebolo jednoduché. „Nech sa človek snaží akokoľvek - či bol úspešný, tak ten účet vystavuje až čas“, hovorí na margo svojho života, v ktorom prežíva šťastné obdobie. Potrebuje však k tomu jednu podstatnú vec. Ktorá to je, sa dozviete vo videu.

Tomáš Maštalír výnimočne o deťoch: To najpodstatnejšie ukáže až čas! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: RodinaTomáš Maštalír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu