Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nepríjemný PROBLÉM najkrajšej Slovenky: Riešila ho ZÁKROKOM na klinike a... Ukázala svoju chybičku krásy!

Miss Universe SR 2022 Karolína Michalčíková podstúpila zákrok na klinike krásy. Zobraziť galériu (2)
Miss Universe SR 2022 Karolína Michalčíková podstúpila zákrok na klinike krásy.

BRATISLAVA - Nikto nie je bez chyby, hoci na prvý pohľad by sa mohol zdať opak. Dôkazom je aj tohtoročná víťazka Miss Universe SR Karolína Michalčíková. Tú sme v týchto dňoch stretli na známej klinike krásy v Bratislave, kde sa rozhodla jeden zo svojich "problémov" vyriešiť. Nechala si vpichnúť vitamíny do pokožky hlavy, aby tým zastavila padanie vlasov. A odhalila aj ďalšiu chybičku krásy... Dobre ju kamufluje!

Miss Universe SR 2022 podstúpila zákrok na klinike krásy (Zdroj: Vlado Anjel)

Aj keď je niečo zdanlivo "dokonalé", vždy je čo vylepšovať. Platí to všeobecne... A že sa to týka aj krásy, aktuálne potvrdila aj Miss Universe SR 2022 Karolína Michalčíková. Tú sme nedávno stretli na známej klinike, ktorá má svoje pobočky v Bratislave a najnovšie už aj v Trnave. A práve tu sa rozhodla podstúpiť zákrok. V tomto jesennom období ju totiž trápi vypadávanie vlasov.

Podstúpila preto vlasovú mezoterapiu, pri ktorej sa injekčne vpravujú vitamíny a kmeňové bunky do pokožky hlavy. „My vpravíme vitamínový kokteil do vlasového podkožia a vlasový folikul si zoberie všetko, čo potrebuje. Je to ako také hnojivo pre rastlinu,“ vysvetlil nám estetický konzultant Michal Rajcsányi. A prezradil tiež, čo všetko sa tým dá napraviť. 

„Rieši sa tým napríklad aj postcovidový syndróm, pri ktorom často vypadávajú vlasy alebo po tehotenstve. A nie každý sme boli obdarení hrivou, vieme sa s tým pohrať vďaka tomu, že z jedného vlasového korienka dokáže vyrastať viacero vlasov, my to obohatíme tými vitamínmi a ony začnú pracovať,“ dodal. 

Samotná Karolína si procedúru pochvaľovala, že vôbec nebolela, i keď na prvé počutie znie hrôzostrašne. A už rozmýšľa aj nad ďalším zákrokom. Má totiž jednu chybičku krásy, ktorú sa jej darí dobre kamuflovať. „Určite som nad tým rozmýšľala už dlhšie, napríklad by som chcela podstúpiť korekciu uší z toho dôvodu, že jedno mi kvázi viac odstáva ako druhé,“ prezradila pre Topky.sk. Pozrite si celý rozhovor so slovenskou Miss vyššie. 

A ak sa chcete dozvedieť niečo viac o mezoterapii vlasov, vypočujte si rozhovor s estetickým konzultantom Michalom Rajcsányim. 

Rozhovor s Michalom Rajcsányim o mezoterapii vlasov (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Miss Universe SR 2022Karolína Michalčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu