Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

PARADOX na slovenskej Miss: Pre niekoho splnený sen, ale… tá najkrajšia korunku NECHCELA!

Víťazky Miss Universe 2022 Zobraziť galériu (6)
Víťazky Miss Universe 2022 (Zdroj: Ján Zemiar)

BANSKÁ BYSTRICA - Slovensko nedávno spoznalo 3 najkrajšie dievčatá počas finálového večera Miss Universe SR 2022. Pre viaceré mladé slečny býva už odmalička tajnou túžbou získať titul Miss a nádherný diadém. Tento rok však reálnu korunku dostala iba jedna z nich a paradoxne ju ani nikdy nechcela.

Rozhovor s víťazkami na Miss Universe 2022 (Zdroj: Ján Zemiar)

Včera sa po dlhej pauze konala Miss Universe SR za rok 2022 a vyhlásenie troch najkrajších dám. Aj keď všetky finalistky boli sexi a niečím zaujímavé, víťazkou a tou najkrajšou mohla byť iba jedna.

Novou Miss Universe SR 2022 sa tak stala nádherná rodáčka z Trenčína Karolína Michalčiková. Titul I. vicemiss si vyslúžila 20-ročná Klaudia Korlová a II. vicemiss je Mária Glatzová.

PARADOX na slovenskej Miss:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Na finálovom večere sme nemohli chýbať, a tak sme sa trojice najkrajších spýtali na ich prvé dojmy a či zisk titulu bol pre nich životný sen. Odpoveď od samotnej víťazky Miss nás veru zaskočila. „Práveže ani nie, skôr ma bavilo fotenie, ale ako hobby, čiže nebol to môj sen, ale samozrejme je to príjemný pocit,“ povedala v rozhovore pre Topky.sk Karolína, ktorá ako jediná si odniesla skutočnú korunku krásy.

Tak tomu sa povie paradox. Azda viaceré dievčatá už v detstve snívajú o tom, stať sa Miss a získať korunku, ktorá určuje, že je tá najlepšia a najkrajšia. Tento rok na ligotavý diadém ozdobil len spomínanú Karolínu a tá po ňom ani nikdy netúžila. Zvyšné dievčatá o tom, naopak, snívali a boli veľmi milo prekvapené, že sa im aj naozaj podarilo umiestniť.

Aké boli bezprostredné pocity víťaziek a čo plánujú robiť ďalej v ich kariére po súťaži Miss Universe SR 2022, sa dozviete v rozhovore vyššie.

Viac o téme: Miss Universe 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu