Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Premiéra filmu Spiaci účet: Igonda s RODINOU... Aha, ako vyrástla jeho dcéra!

Marko Igonda Zobraziť galériu (2)
Marko Igonda (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sa v jednom z bratislavských kín konala premiéra detektívnej drámy Spiaci účet. Okrem filmovej delegácie zavítalo do spoločnosti aj množstvo známych tvárí. Nechýbal ani slovenský herec Marko Igonda, ktorý vzal celú svoju rodinu. Aha, ako vyrástla jeho dcéra.

Film Spiaci účet sa včera odpremiéroval v jednom z bratislavských kín. Tento počin si nenechalo ujsť ani osadenstvo, ktoré si v ňom zahralo. Spomedzi všetkých hercov môžeme spomenúť napríklad Dominiku Morávkovú, Ferka Kovára či Dávida Uzsáka. No a nechýbali ani známe tváre zo sveta šoubiznisu. Prišla napríklad aj hovorkyňa Lucia Forman Habancová s partnerom Ľuborom, spevák Peter Lipa či II. Vicemiss Miss Slovensko z roku 2021 Jana Vozár.

Galéria: Premiéra filmu Spiaci účet

Kinematografiu si prišla spoločne užiť aj rodina Igondovcov. Herec Marko Igonda do spoločnosti vzal manželku Hanu spolu s dcérou Máriou. No a pozrite, aká je už z nej krásna dáma! Všetky fotografie z premiéry nájdete v našej galérii vyššie.

Marko Igonda s manželkou a dcérou
Zobraziť galériu (2)
Marko Igonda s manželkou a dcérou  (Zdroj: Ján Zemiar)

A o čom film je?

Problémy mladých manželov môže vyriešiť nečakane objavené dedičstvo. Pátrajú po jeho podozrivom pôvode a odkrývajú temné tajomstvo starých rodičov. Pokušenie zbohatnúť je veľké. Vezmú na seba s dedičstvom aj vinu, ktorá mala zostať utajená? (Continental film)

Viac o téme: DcéraMarko Igonda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu