Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Víkend ako za TREST: Najprv strata kabelky za 5000 eur a potom… Známych Slovákov VYKRADLI!

Influencer Jovinečko s partnerkou Biankou Rumanovou na 7. kole Let's Dance Zobraziť galériu (7)
Influencer Jovinečko s partnerkou Biankou Rumanovou na 7. kole Let's Dance (Zdroj: Instagram F.J./TV Markíza)

BRATISLAVA - Bianku Rumanovú a Filipa Jovanoviča alias Jovinečka užívateľom sociálnej siete Instagram predstavovať nemusíme. Podnikatelia sú úspešnými influencermi, ktorých sledujú stovky tisíc ľudí. A tí boli v uplynulých dňoch svedkami starostí, s ktorými sa musela dvojica pasovať. Najprv stratili kabelku za 5000 eur a potom... Vykradli im podnik!

Ešte minulý týždeň si Bianka Rumanová a Filip Jovanovič užívali bezstarostné dni na dovolenke v Ázii. V sobotu prileteli na Slovensko a okamžite ich čakalo niekoľko povinností. Najprv si museli ísť po auto, potom po kľúče od nového bytu a keď už mali namierené na narodeninovú oslavu kamarátky, zistili, že prišli o drahú kabelu. 

Nevšimli si totiž, že sa im po ceste otvoril kufor a športová taška luxusnej značky Chanel vypadla na cestu. Čo bolo horšie, v nej mala Bianka kabelku za 5000 eur, ktorú dostala na Vianoce od svojho priateľa. Viac ako finančná ujma, jej tak vznikla tá emocionálna. V noci zo soboty na nedeľu preto ešte utekala na políciu, kde stratu nahlásila. 

Bianka stratenú kabelku rovno vyniesla na 7. kolo Let's Dance.
Zobraziť galériu (7)
Bianka stratenú kabelku rovno vyniesla na 7. kolo Let's Dance.  (Zdroj: TV Markíza)

No využila aj svoje silné sociálne siete a zverejnila výzvu, aby jej poctivý nálezca tašku výmenou za štedrú odmenu vrátil. A hoci to spočiatku vyzeralo beznádejne, stratená taška sa k Bianke napokon skutočne vrátila. A v nedeľu večer ju rovno vyvetrala na 7. kole markizáckeho Let's Dance. Hned na druhý deň ráno však dvojicu čakala ďalšia facka.

Jovinečkovi totiž niekto vykradol palacinkáreň. „Ja nechápem, čo je zle s týmto svetom... Od 5:00 riešime vykradnutý podnik. Profi palacinkovače, gril, hotovosť, tablet... Fuč,“ podelil sa o svoje starosti mladý podnikateľ. „Dámy a páni, neviem bližšie informácie, viem, že nám chýba dosť veľa vecí z kuchyne, dnes určite nebudeme robiť palacinky, akože sme v takom núdzovejšom režime,“ oznámil v pondelok popoludní Filip. A aby toho nebolo málo, v ten istý deň mu niekto nagrcal do kvetináča. 

Víkend ako za TREST:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram F.J.)

Viac o téme: Bianka RumanováFilip Jovinečko Jovanovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu