Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

PREDCHODKYŇA Dary Rolins: Nedvědova EXMANŽELKA sa opäť ukázala… Wau, to je ale KOČKA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram D.R.)

PRAHA - Už približne štyri roky tvorí Dara Rolins pár s futbalovou legendou Pavlom Nedvědom. Kým po svojom boku našli lásku a šťastie, každý z tejto dvojice si predtým prešiel nejakými tými nevydarenými vzťahmi. Akurát stým rozdielom, že Pavel bol dlhé roky ženatý. Takto teraz vyzerá jeho exmanželka Ivana Nedvědová!

Pavel a Ivana sa spoznali v čase, kedy jeho dnes už exmanželka pracovala ako zdravotná sestra vo Františkových Lázních. Dvojica si svoje áno povedala ešte v júni 1994. Ivana kariéru ukončila, aby mohla so svojím mužom cestovať do zahraničia. Manželský pár tvorili dlhých 27 rokov, avšak tie posledné dva už žili odlúčene. Z ich vzťahu pochádzajú dve deti - Ivana a Pavel.

Galéria: Dara Rolins a Pavel Nedvěd

Rozvod prebehol v roku 2021 a onedlho sa na verejnosti prevalilo, že futbalista má vzťah s našou popovou divou Darou Rolins. Kým dvojica čelila neustálej pozornosti, Ivana sa po rozvode stiahla a po rokoch si mohla vychnutnávať život bez všadeprítomných zvedavých očí. Aktuálne vraj na striedačku žije v Česku i Taliansku. Hoci sa nejak verejne neprezentuje, najnovšie jeden z jej záberov predsa len obletel sociálne siete. 

Portál sport24.pluska.sk si všimol, že Nedvědova exmanželka si vyšla na babskú jazdu so svojou dcérou Ivankou. Pri tejto príležitosti na sociálnej sieti Instagram zverejnila aj záber svojej maminy, ktorá vyzerá skutočne božsky. Jej mladícky look ešte podtrhol vtipný nápis na mikine „Nie, nemôžeš mať moje číslo," . Pozrite sa, ako perfektne vyzerá! 

PREDCHODKYŇA Dary Rolins: Nedvědova
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram I.N.)

 

Viac o téme: Dara RolinsPavel NedvědIvana Nedvědová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu