Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

SMRŤ slávneho českého speváka († 53): Padlo ROZHODNUTIE... TAKTO bude vyzerať POSLEDNÁ ROZLÚČKA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images)

PRAHA - Počas uplynulého víkendu Slovensko aj Česko zasiahla mimoriadne smutná správa o nečakanom úmrtí českého speváka Daniela Valiho († 53). Zosnulý umelec bol súčasťou populárneho zoskupenia Maxim Turbulenc a zomrel priamo pred očami svojich priateľov...

Zosnulý spevák zomrel počas spoločnej večere s priateľmi, nachádzal sa tam aj bubeník z kapely Divikovej Bill. Všetko prebiehalo v poriadku, partia sa zabávala a nič nenasvedčovalo k tomu, že o chvíľku príde k tragédii. Dan mal dobrú náladu a s kamarátmi sa zabávali. Počas toho, ako stál pri bare, vraj začal z ničoho nič "meniť farbu" v tvári a zrazu sa zosunul na zem. Pravdepodobnou príčinou Valiho smrti je infarkt. Na miesto následne prišla záchranná služba a približne hodinu sa ho snažili oživiť. To sa im už, žiaľ, nepodarilo. 

SMRŤ slávneho českého speváka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

K tragédii sa aktuálne vyjadrila aj muzikantova rodina. Tá prostredníctvom stránky Maxim Turbulenc vydala stanovisko ohľadom plánovanej poslednej rozlúčky. „Vážení, prednostne by sme sa vám chceli poďakovať za kondolencie a milé správy, čo píšete - veľmi si ich vážime. Teší nás, že na nášho otca/brata/syna/strýka spomínate ako na skvelého chlapa s úžasným zmyslom pre humor, ktorý všetkým dokázal vykúzliť úsmev na tvári a mal rád okolo seba veselo,“ píše sa v príspevku na sociálnej sieti Facebook. 

​„Myslíme si, že by nechcel, aby sme príliš trúchlili. Bol by určite radšej, keby sme si naňho zaspomínali pri panáku a dobrom jedle. Však vy viete. Ako rodina sme sa rozhodli rozlúčku uskutočniť v úzkom rodinnom kruhu. Budeme veľmi radi za rešpektovanie nášho rozhodnutia. Ďakujeme. Rodina," napísali blízki zosnulého speváka, ktorí teda nešpecifikovali, kde a kedy sa pohreb uskutoční. 

SMRŤ slávneho českého speváka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: SmrťZomrelMaxim TurbulencDaniel Vali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu