Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Samo Tomeček utiekol do Álp: Exkluzívne FOTO! Prezradil, s kým išiel na lyžovačku

Samo Tomeček na lyžovačke v Rakúskych Alpách
Samo Tomeček na lyžovačke v Rakúskych Alpách (Zdroj: archív ST)

BRATISLAVA – Spevák Samo Tomeček sa netají radosťou z toho, že za manželstvom urobil hrubú čiaru. Dnes je právoplatne rozvedený a slobodu si aktuálne užíva na lyžovačke v Rakúskych Alpách.

Samo Tomeček je už vyše týždňa slobodný muž. Keď mu po 3 rokoch krachlo manželstvo so Sophiou, rozhodli sa ho ukončiť rozvodom. Súd manželstvo definitívne rozviedol 20. marca a ich vzťah je tak minulosťou. Spevák sa teda v oveľa väčšej miere venuje sebe, pričom do svojich voľnočasových aktivít zahrnul najmä cvičenie. Začal s ním v júni minulého roka, pričom tesne predtým si natrhol väzy v ramene a bolel ho aj chrbát. Cvičí teda poctivo a pravidelne: „Ja mám veľké šťastie, že mám celkom pevnú vôľu, takže verím, že to budem robiť dlhodobo…“, hovorí spevák, ktorý cvičí pod dohľadom osobného trénera Richarda.

Galéria: Samo Tomeček na lyžovačke v Rakúskych Alpách

„Ja sa veľmi teším, že tie bolesti sú menšie, mňa fakt dosť bolel chrbát a myslel som si, že iba masážami alebo fyzioterapiou to zvládneš, ale to nie je tak, vedia pomôcť, ale keď človek začne na sebe pracovať, tak sa mu telo odvďačí tým, že ho nebolí…“ A keďže sa momentálne cíti dobre a je v dobrej kondícii, rozhodol sa ísť lyžovať do Rakúskych Álp na ľadovec Stubaier Gletscher. S kým tam išiel, sa už dozviete vo videu a spoločnú fotku nájdete aj vo fotogalérii.

Samo Tomeček utiekol do Álp: Prezradil, s kým išiel na lyžovačku (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: CvičenieSamo Tomeček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu