Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Superstárista Samo Tomeček: Psychické problémy a, AHA, ako zmenil vzhľad!

Samo Tomeček sa pravidelne venuje cvičeniu
Samo Tomeček sa pravidelne venuje cvičeniu (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Samo Tomeček sa začal mať viac rád. Po rozchode s exmanželkou sa začal venovať cvičeniu, čím rieši nielen boľavú dušu, ale aj boľavé telo.

Samo Tomeček vzal svoj život zhurta a po tom, čo sa rozišiel a aj rozviedol s dnes už exmanželkou, sa začal viac venovať sám sebe. Jeho prioritou je cvičenie, ktorému sa pravidelne venuje už od júna minulého roku: „Tesne predtým som si natrhol väzy v ramene a mal som ťažší minulý rok čo sa týka osobných vecí, tak som si povedal, aký väčší výkričník potrebujem na to, aby som začal so sebou niečo robiť?“ Odvtedy cvičí pravidelne, čím vyliečil nielen psychiku, ale aj boľavý chrbát. „Nosím drevo a raz sa mi stalo, že ma riadne seklo, mal som s tým 3-4 mesiace problémy a potom hľadáš rôzne možnosti, aby ťa to nebolelo a potom som zistil, že jediná možnosť je to, aby som našiel príčinu, nielen riešil ten dôsledok a tá príčina bola v tom, že som robil veci nesprávne“, priznal spevák a s úsmevom pokračoval: „Ja som zistil, že ja neviem ani chodiť“.

Cieľom však bolo aj schudnúť, lebo sa necítil skvele vo svojom tele. Množstvo kilogramov, ktoré už dal dole, je naozaj úctyhodné. Jeho kouč mu totiž okrem cvičenia nastavil aj jedálniček. Človek je však tvor pohodlný. Má aj dni, kedy sa musí do cvičenia nútiť? A venuje sa aj iným športom ako cvičeniu?

Superstárista Samo Tomeček: Psychické problémy a, AHA, ako zmenil vzhľad! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: CvičenieSamo Tomeček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu