Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tajomstvo odhalené! Vieme, kto je tá nová sexi kráska, ktorá sprevádza Trumpa na každom kroku

Donald Trump a Margo Martinová Zobraziť galériu (2)
Donald Trump a Margo Martinová (Zdroj: Instagram)

WASHINGTON - Počas jeho historického procesu bude Trumpa sprevádzať okrem iných aj jeho zástupkyňa riaditeľa pre komunikáciu. Martinová pracuje u Trumpa na jeho cieľoch už dlho.

Keď sa Donald Trump v pondelok objavil na trestnom súde na Manhattane, exprezidenta sprevádzala len malá skupina jeho z najužšieho kruhu. Po boku 77-ročného muža vynikala najmä jedna mladá žena.

archívne video

Bývalý americký prezident Donald Trump si bol zahrať svoj obľúbený golf (Zdroj: Profimedia)

Margo Martinová je Trumpovou zástupkyňou riaditeľa pre komunikáciu. Táto 27-ročná žena sa na Instagrame podelila o to, ako Trump opustil svoju rovnomennú vežu v ​​New Yorku v „prvý deň procesu s Bidenom“ – ako opisuje násilné konanie okolo bývalého prezidenta USA.

Po boku Donalda Trumpa už dlho

Martinová predtým pôsobila ako tlačová asistentka počas Trumpovho funkčného obdobia v Bielom dome a naposledy pôsobila ako zástupca riaditeľa pre komunikáciu v jeho lobistickej skupine Save America, ktorá pripravuje kampaň v prezidentských voľbách v roku 2024. Je jednou z mála zostávajúcich Trumpových zamestnankýň z čias jeho prezidentskej funkcie.

Martinová sa krátko pred voľbami ujala úlohy zástupcu riaditeľa pre komunikáciu republikánskeho prezidentského kandidáta. Často ju možno vidieť na fotografiách kampane a pravidelne dáva svojim takmer 30 000 sledovateľom na Instagrame nahliadnuť do jej očarujúceho pracovného života.

O čom proces je

Na súde sa neskôr Martinová posadila do zadného radu vedľa Jasona Millera, Trumpovho hlavného poradcu. Súd sa sústreďuje na obvinenia, že bývalý prezident zaplatil pred voľbami v roku 2016 ex-pornohviezde Stormy Danielsovej a modelke Playboya Karen McDougalovej za ich mlčanie.

Viac o téme: Donald TrumpMargo Martinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu