Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tajné služby mali odhaliť, že Vladimir Putin je vážne chorý: Toto ho robí čoraz agresívnejším

Vladimir Putin vraj trpí rakovinou. Zobraziť galériu (4)
Vladimir Putin vraj trpí rakovinou. (Zdroj: SITA/Yuri Kochetkov/Pool Photo via AP, File)

MOSKVA - Špekulácie o zdravotnom stave Vladimira Putina sa množia. Podľa tajných služieb podstupuje liečbu rakoviny, ktorá ho zrejme robí čoraz nepredvídateľnejším. Taktiež má trpieť vážnym stavom, ktorý je dôsledkom dlhodobého užívania steroidov.

Ako vojna na Ukrajine zúri, špekulácie o zdraví ruského prezidenta pribúdajú. Podľa spravodajských zdrojov trpí nieleen takzvaným "roid rage" (zvýšená agresivita v dôsledku uužívania steroidov), ale je aj vážne chorý.

Rozhodnutie Putina začať inváziu na Ukrajinu mohlo byť ovplyvnené účinkami liečby rakoviny steroidmi, informoval nedávno britský Daily Star. Putin vraj trpí rakovinou hrubého čreva, čo ale doposiaľ nebolo oficiálne potvrdené. S odvolaním sa na zdroje blízke Kremľu, vysokí predstavitelia spravodajskej koalície Five Eyes, ktorá zahŕňa Austráliu, Kanadu, Nový Zéland, Spojené kráľovstvo a USA, veria, že Putinovo rozhodnutie zaútočiť na Ukrajinu má fyziologické vysvetlenie. 

Vladimir Putin
Zobraziť galériu (4)
Vladimir Putin  (Zdroj: SITA/Russian Presidential Press Service via AP)

Správy tajných služieb poukazujú na čoraz nevyspytateľnejšie správanie 69-ročného muža, jeho nafúknutý vzhľad a veľký odstup, ktorý si udržiava od návštevníkov Kremľa. Mnohí odborníci v tom všetkom vidia možné vysvetlenie v údajnej liečbe steroidmi, o ktorej sa hovorí, že ju kremeľský tyran podstupuje. Iní majú podozrenie, že trpí poruchou mozgu spôsobenou demenciou alebo Parkinsonovou chorobou.

Už päť rokov vraj nie je pri zmysloch

Bezpečnostný zdroj k fámam okolo Putinovho zdravotného stavu uviedol: "Za posledných päť rokov sa jeho rozhodovacie správanie výrazne zmenilo. Ľudia okolo neho vidia výraznú zmenu v súdržnosti a jasnosti toho, čo hovorí a ako vníma okolitý svet." Zdroj dodal, že Putinova neschopnosť jasne myslieť je znásobená nedostatkom negatívnej spätnej väzby. 

K Putinovi zavítal Macron
Zobraziť galériu (4)
K Putinovi zavítal Macron  (Zdroj: SITA/AP/Sputnik, Kremlin Pool Photo)

Podľa jednej teórie, o ktorej sa britská spravodajská služba domnieva, že je dôveryhodná, je Putinov mentálny úpadok výsledkom toho, čo je známe ako "roid rage", čiže výbuch hnevu, agresie alebo násilia prameniaceho z dlhodobého užívania anabolických steroidov. Odborníci si myslia, že je možné, že užívanie liekov, ktoré potláčajú imunitný systém, spôsobilo, že Putin je náchylnejší na infekcie a v dôsledku toho sa čoraz viac izoluje.

Putin a Lukašenko pozorujú priebeh obranného cvičenia z Kremľa (Zdroj: Profimedia.sk)

Viac o téme: RakovinaAgresiaDemenciaVladimir PutinVojna na Ukrajine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu