Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

NOVÝ džob Roba Pappa: Neuveríte, čo teraz robí!

Robo Papp
Robo Papp (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Spevák Robo Papp (42) dostal zhruba po roku pôsobenia v RTVS, v relácii Tajomstvo mojej kuchyne, padáka. Odvtedy sa moderátorsky v televízii neangažoval. Teraz má nový džob. Aha, čo aktuálne robí!

Galéria: Robo Papp

Robo Papp v relácii Tajomstvo mojej kuchyne nahradil ostrieľanú moderátorku Kamilu Magálovú. „Vždy som sníval, že budem mať svoju reláciu o varení, ale nikdy by mi nenapadlo, že ja, alebo ktokoľvek iný, by mohol nastúpiť na trón po Kamile Magálovej a Pavlovi Pospíšilovi,” vyjadril sa ešte v roku 2021 spevák. Približne po roku pôsobenia vo verejnoprávnej televízii dostal padáka.

Spevák sa stiahol do úzadia, začal sa venovať synčekovi a domácnosti. V posledných mesiacoch pridával na svoj profil na Instagrame samé zdravé a domáce recepty. Sám priznal, že nepodporuje supermarekty a výrobky v nich, preto si radšej všetko vyrába "po domácky". Či už ide o múku, pizzu alebo rôzne iné pochutiny. No a po dvoch rokoch sa vo svojom živote rozhodol pre ráznu zmenu.

Na sociálnej sieti oznámil veľkú novinu. „Už tretí mesiac pracujem v reštaurácii, aby som sa o svojom najväčšom hobby gastronómii dozvedel opäť viac, ako viem doteraz, vstávam o šiestej, kedy niekedy hudobníci chodia spať a som opäť bližšie k tomu, aby som raz varil svoje vlastné jedlá aj vám. Projekt Každý môže variť je zase o schodík vyššie a moja bytosť s ním,“ prezradil. „300-400 obedov denne uvariť v malej kuchyni, ktorá bola myslená na 200, ťa naučí tlieskať každému, kto má toto povolanie na celý život,“ dodal na záver.

Viac o téme: Robo Papp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu