Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Pobodali ho, stratil polovicu krvi: Televízny moderátor obeťou brutálneho útoku

Graham Norton Zobraziť galériu (4)
Graham Norton (Zdroj: bbc)

LONDÝN - Stalo sa mu to až dvakrát! Írsky moderátor Graham Norton (56) najnovšie prezradil, že sa dva razy stal obeťou útoku nožom. A ten prvý bol naozaj brutálny.

Graham Norton je populárny moderátor, ktorý má vlastnú šou. Aktuálne sa rozhovoril o nepríjemných skúsenostiach zo svojej mladosti. V 80. rokoch bol až dvakrát napadnutý a pobodaný. 

Hneď prvý útok mohol skončiť tragicky. „Stratil som niečo vyše polovice svojej krvi,” vyjadril sa Ír, ktorý zažil ďalšie napadnutie o pár rokov neskôr. „Okolo boli ľudia a dopadlo to dobre,” prezradil. 

Pobodali ho, stratil polovicu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: bbc)

„Niekto chcel peniaze a vytiahol nôž. Čo je smutné na útokoch nožoch, je to, že v konečnom dôsledku všetci sú obeťami. Ľudia strácajú svoje životy, deti bodajú ľudí a ich život je zničený pre nič, pre hlúposť, lebo si nedokázali domyslieť dôsledky,” povedal Graham s tým, že útočník v aktuálnom momente myslí len na to, že chce váš telefón alebo auto. „Nerozmýšľajú nad tým, že osoba, ktorú bodajú, je brat, priateľ, otec alebo matka niekoho. Ľudia sú dehumanizovaní,“ vyhlásil. 

Viac o téme: Graham Norton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu