Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z Disneyho hviezdičky nová Marilyn Monroe: Pu-pu-pi-du, tá je ale sexi!

Bella Thorne má sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (7)
Bella Thorne má sexepílu na rozdávanie. (Zdroj: Harper´s Bazaar/ Mona Kuhn)

LOS ANGELES - Tú by chceli do postele mnohí! Bella Thorne (19) sa síce zviditeľnila účinkovaním v detskej televíznej stanici Disney Channel, no dnes je z nej už dospelá žena. Herečka to rada dokazuje pri každej možnej príležitosti. Najnovšie sa ocitla v koži slávneho sexsymbolu Marilyn Monroe a podľa reakcií fanúšikov je rovnako rajcovná ako originál.

Zmenila sa na nežnú krásku! Od kedy Bella Thorne prekročila prah dospelosti, buduje si imidž sexi dračice. Na hlave vystriedala viaceré výrazné odtiene a v jej šatníku prevládajú najmä vulgárne pôsobiace kúsky, ktoré toho veľa ozaj nezakrývajú. 

Fotky, ktoré zdobia aktuálne vydanie magazínu Harper´s Bazaar, sú preto príjemným prekvapením. Bella sa pred objektívom zmenila na božskú Marilyn Monroe, čo mnohí jej fanúšikovia ocenili. Herečka zároveň poskytla časopisu rozhovor, v rámci ktorého neobišla ani pikantnejšie témy.   

Otvorene hovorila napríklad o svojej bisexualite. Bella sa netajila tým, že je občas zmätená. „Neviem odhadnúť, či ma dievča balí alebo chce byť len kamarátka. Čo ak ju náhodou pobozkám a jej bude prekážať, že som prekračila tú hranicu?” vyjadrila Thorne. Zároveň priznala, že herečka Kristen Stewart je podľa nej veľmi sexi. Ktovie, ako ona na takýto kompliement zareaguje...  

Bella Thorne si fotenie v štýle legendárnej Marilyn Monroe užívala.
Zobraziť galériu (7)
Bella Thorne si fotenie v štýle legendárnej Marilyn Monroe užívala.  (Zdroj: Harper´s Bazaar/ Mona Kuhn)

Viac o téme: Bella Thorne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu