Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Kedysi detská hviezda, dnes... Na žúre s holými vnadami!

Bella Thorne Zobraziť galériu (9)
Bella Thorne (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Otŕčala ich bez ostychu! Bella Thorne sa zviditeľnila účinkovaním na obrazovkách detskej stanice Disney Channel. Akonáhle prekročila 18. narodeniny, začala dávať celému svetu najavo, že je z nej už dospelá žena. Najnovšie to však pôsobí dojmom, že už nevie, čo so sebou. Počas víkendu sa vybrala na párty v priesvitnom tope, ktorý kompletne odhaľoval jej prsia.

Pred pár dňami boli médiá plné mileneckého romániku Belly Thorne a Scotta Disicka, expartnera Kourtney Kardashian. Mladá blondínka sa však v plejbojovej posteli dlho neohriala. A vystriedalo ju viacero iných žien.

V týchto dňoch narobila niekdajšia hviezda Disney Channel značný rozruch kontroverzným outfitom. Oblečená v saténových teplákoch a celkom priesvitnom tope sa vybrala do baru. Podprsenku nechala Bella doma a každému sa naskytol pohľad na jej úplne nahé prsia. 

Thorne síce v minulosti nafotila pár odvážnych záberov a predviedla sa v nejednej dráždivej kreácii, no svoje vnady ešte takto neotŕčala. „Až sa bojím, s čím príde najbližšie. A také pekné dievča to kedysi bolo. Mám pocit, že je stále viac vulgárnejšia,” znejú vybrané z komentárov fanúšikov, ktorí sa vyjadrili na twitteri. 

Bella Thorne predviedla svoje vnady v plnej paráde.
Zobraziť galériu (9)
Bella Thorne predviedla svoje vnady v plnej paráde.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bella Thorne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu