Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trapas z červeného koberca: Zafúkal vietor, moderátorke odhalil rozkrok!

Jade Avia si vďaka silnejšiemu vetru vyrobila hanbu v podobe odhalených citlivých partií. Zobraziť galériu (5)
Jade Avia si vďaka silnejšiemu vetru vyrobila hanbu v podobe odhalených citlivých partií. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Doplatila na veterné počasie! Hoci britská televízna a rozhlasová hviezda provokuje v odvážnych róbach pravidelne, tentoraz odhalila viac, ako mala v pláne. Jade Avia sa totiž ani nenazdala a hriešne vysoký rázporok odokryl jej najintímnejšie partie. Jediným šťastím pre ňu bolo, že si nezabudla nohavičky.

Nehoda či nebodaj zámer? Aj keď má Jade Avia od dokonalej figúry na míle ďaleko, to jej nebráni v tom, aby sa na červenom koberci predvádzala v dráždivých róbach. Inak tomu nebolo ani uplynulú noc, kedy sa pokúšala tromfnúť hviezdy hollywoodskeho formátu. Na  londýnsku premiéru sci-fi thrilleru Hry o život: Drozdajka 1 totiž zvolila kreáciu, aká sa do prievanu príliš nehodí. Stačil silnejší vietor a pikantný trapas bol na svete.

Jade si to medzi áčkové americké hviezdy namierila v odvážnej róbe s výstrihom po pupok a s rázporkom až do nebies. Vykúkajúce vnady si síce ustrážila bez najmenších problémov, no neposlušná sukňa moderátorku poriadne vytrápila. Odhalila totiž nielen jej plnšie stehná, ale aj citlivú oblasť medzi nohami. Od obrovského poníženia čokoládovú celebritu uchránili tmavé nohavičky s vysokým sedom.

Podľa reakcie na Twitteri si Jade blízkosť svetových krások náležite užívala. Povinnú selfie si totiž urobila tak, aby do záberu vmestila aj hlavnú hviezdu večera Jennifer Lawrence. „Je to tu šialené, úplná bomba! Moja kamoška Jen a všetko to naokolo,“ napísala kučeravá hviezdička k zverejnenému záberu. Medzi príspevkami však nemohli chýbať ani šaty, ktoré sa jej pred zástupcami médií postarali o krušné chvíle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu