Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Balúchová obklopená luxusom: Takto si ju Kollár hýčka?!

Barbora Balúchová Zobraziť galériu (7)
Barbora Balúchová (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Užíva si! O tom, že speváčka Barbora Balúchová (28) je tehotná a čoskoro sa bude chystať na materské povinnosti, už vie snáď každý. Zatiaľ však stále spieva, vystupuje a v poslednom období si dopraje aj luxus, o akom sa jej v minulosti ani len nesnívalo. Pozrite, aký blahobyt si bývalá superstáristka momentálne užíva. Že by ju takto rozmaznával budúci desaťnásobný otecko Boris Kollár (51)?

Potom, čo sa prevalilo, že speváčka Barbora Balúchová je tehotná a otcom jej prvého dieťatka má byť multiotecko Boris Kollár, sa blondínka odmlčala a s nikým dlhšie nekomunikovala. Dokonca aj na sociálnych sieťach, kde dovtedy bola viac ako aktívna. Nedávno však mlčanie prelomila a pochválila sa na sociálnej sieti rôznymi fotografiami, ktoré jej s obľubou fanúšikovia komentujú.

Jednou z fotografií, ktoré ich zaujali, je aj záber, na ktorom šoféruje drahý kabriolet. V momente sa pod fotografiou objavili komentáre, či jej auto kúpil Kollár. „Ako si našetrila na také auto, poraď nám?“  „Boris Kollár sa volá,“ zneli komentáre pod fotkou. A neboli jediné. „Boris kúpil?“ pýtal sa ďalší komentujúci.

 A pred pár dňami opäť závistlivcov podráždila záberom, na ktorom sa vezie v ešte honosnejšom autíčku. Sedela v luxusnom Rolls Royce a k snímke napísala: „Dnes som sa cítila ako kráľovná. Ďakujem.“ A tak sa mnohým ihneď naskytne otázka, či Barbore takýto luxus, o ktorom v minulosti mohla zrejme iba snívať, doprial práve Boris Kollár.

Ten je známy tým, že väčšine mamičiek svojich detí dopraje poriadny prepych. O čom by vedela rozprávať najmä Andrea Heringhová, ktorá bola dlho považovaná za jeho oficiálnu partnerku a momentálne si s politikom užíva aj prázdniny na Miami, kde sú spolu s deťmi. Ale kto vie, možno sa Kollár na diaľku stará aj o sexi tehotnú Balúchovú, čo myslíte?

Viac o téme: Barbora BalúchováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu