Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

A je to tu! Balúchová prehovorila o Kollárovi!

Barbora Balúchová Zobraziť galériu (6)
Barbora Balúchová

BRATISLAVA - V zime rodí! Barbora Balúchová aktuálne očakáva svojho prvého potomka. Podľa našich informácií je otcom Boris Kollár a blondínka to teraz konečne aj priznala. Hoci spočiatku váhala a zahmlievala, Jánovi Tribulovi sa nakoniec podarilo dostať z nej niečo o otcovi dieťaťa.

Barbora Balúchová doteraz nebola ohľadom svojho tehotenstva zhovorčivá. Jánovi Tribulovi sa však nedávno podarilo s ňou porozprávať v Tatrách. Rozhovor bol odvysielaný v aktuálnej Smotánke. „Ste úplne prví. Ale už trebalo s niečím vyliezť,” komentovala speváčka, ktorá najprv váhala, no nakoniec sa rozrozprávala.

Spočiatku nechcela potvrdiť, že otcom jej očakávaného dieťaťa je Boris Kollár, ale potom sa rozhodla viac nezahmlievať. „Je úžasný človek,” povedala na boháčovu adresu. Prezradila tiež, že už vedia, či budú mať chlapčeka alebo dievčatko, no zatiaľ to nechcela zverejňovať. Podnikateľ ale na správu o pohlaví svojho dieťaťa reagoval podľa blondínky výborne.

Tribula ju konfrontoval aj s tým, že si mnohí myslia, že ide len po peniazoch. „Veď ja som úplne najväčšia zlatokopka na Slovensku, ja teraz nič nerobím, mám doma vyložené nohy,” povedala ironicky. Pravdou je, že stále koncertuje a účinkuje aj v talkshow Petra Marcina. „Na druhej strane si z toho robím srandu: Kto sa o Borisa postará? Však ja makám, tak ja ho potom zabezpečím,” povedala. Na otázku, či sa ho bude snažiť dostať do chomúta, však odpovedala rázne nie a niekoľkokrát ho zopakovala.

Barbora Balúchová má už takéto bruško. Rodí v januári.
Zobraziť galériu (6)
Barbora Balúchová má už takéto bruško. Rodí v januári.

Viac o téme: Barbora Balúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu