Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tehotenské problémy Kollárovej »mamičky« Balúchovej: Pri tomto jej musel asistovať cudzí chlap!

Barbora Balúchová Zobraziť galériu (4)
Barbora Balúchová (Zdroj: Instagram B.B.)

BRATISLAVA - Už sa ani nezohne! Barbora Balúchová (29) sa čoskoro stane prvýkrát mamičkou. Pod srdcom totiž nosí desiate dieťa podnikateľa Borisa Kollára (51). A hoci spočiatku šťastnú novinku pred svetom skrývala, teraz sa už veľkým bruškom hrdo pýši. Najnovšie na sociálnu sieť Instagram zavesila záber, na ktorom speváčka zvádza boj s tehotenskými krivkami - pozerajte, s čím jej musel pomáhať úplne cudzí chlap!

Bolo veľkým prekvapením, keď sa v lete dostala na verejnosť informácia o tom, že najznámejší slovenský multiotecko Boris Kollár čaká desiateho potomka so speváčkou Barborou Balúchovou.


BOMBA ROKA! Plodný Kollár opäť otcom: Tehotná má byť známa speváčka!


Dvojica si spočiatku sladkú novinku nechávala pre seba a k otázkam o tehotenstve sa vôbec nevyjadrovala... No s blížiacim sa termínom pôrodu sa plavovláska svojim požehnaným stavom čoraz viac hrdí. 

Na sociálnu sieť Instagram najnovšie zavesila fotku, na ktorej ju jej veľké bruško poriadne potrápilo. Budúca mamička sa totiž kvôli nemu nevedela zohnúť, aby si vyzula z nôh čižmy. S touto zdanlivo jednoduchou činnosťou jej musel dokonca pomôcť neznámi chlap. „Tehotenstvo prináša veľa nádherných a úsmevných chvíľ. Včera sme sa s Palkom zahrali starú dobrú detskú hru babka ťahala repku,“ napísala k záberu Balúchová.

 

Tehotenstvo prináša veľa nádherných a úsmevných chvíľ. Včera sme sa s Palkom zahrali starú dobrú detskú hru babka ťahala repku.

Fotka uverejnená používateľom Barbora Balúchová (@barborabaluchova),

 

Viac o téme: Barbora Balúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu