Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Barmošovej prsia na obraze: Toto v jojkárskych správach neuvidíte!

Lucia Barmošová si nechala nahliadnuť do výstrihu. Zobraziť galériu (12)
Lucia Barmošová si nechala nahliadnuť do výstrihu.

BRATISLAVA - Maximálne sexi! Lucia Barmošová (32) patrí k moderátorkám hlavných správ na Jojke. Na obrazovkách sa vždy objavuje v serióznom oblečení, pričom ani v súkromí sa príliš neodhaľuje. Najnovšie si však môžu diváci vychutnať pohľad na jej poodhalené prednosti. Blondínka totiž účinkuje v upútavke, kde má na sebe overal s poriadnym výstrihom. A kamera do neho nahliadla aj zhora, odkiaľ mala skvelý výhľad.

Potešili divákov! Televízia Joj aj tento rok vyráža do slovenských miest, odkiaľ bude v priamom prenose vysielať svoje spravodajstvo. „Divákom chceme byť bližšie, a tak aj tento rok prídeme za nimi do Trenčína, Žiliny a Košíc. Opäť vysielame naživo z námestia Veľké Noviny, kde sa diváci stretnú s našimi moderátormi,” povedala nám hovorkyňa stanice Lucia Kulihová. 

Akcia začína už dnes v Trenčíne. Na Kolibe si ju reklamujú aj prostredníctvom upútaviek, v ktorých sa moderátorky predstavujú v sexi overaloch. Pre mužov je určite najzaujímavejší spot s Luciou Barmošovou. Blondínka totiž patrí k spravodajským tváram, ktoré sa na verejnosti zvyčajne prezentujú v decentnom oblečení.

V tomto prípade ale Lucia poodhalila niečo zo svojich ženských zbraní. Postaral sa o to rozopnutý zips a kamera snímajúca jojkárku zhora. Tento spôsob poskytol divákom pohľad na jej prednosti. Ako sme sa dozvedeli zo zákulisia, nešlo o zámer. Mužov však tento detail určite potešil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu