Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dôvod krachu manželstva moderátorky Barmošovej: A dosť! Lucii praskli nervy!

Lucia Barmošová a jej manžel Pavol riešia vzťahovú krízu. Zobraziť galériu (5)
Lucia Barmošová a jej manžel Pavol riešia vzťahovú krízu. (Zdroj: TG)

BRATISLAVA - Príliš pohodlný?! Lucia Barmošová (32) minulý týždeň priznala, že s manželom Pavlom Barmošom (33) prežívajú vážnu krízu. Príčinu problémov jojkárka komentovať odmietla. V jej okolí sa však šepká, že ju už nebavilo mať celú domácnosť na svojich pleciach. Financiami totiž prispievala do spoločnej kasy hlavne ona a jej muž sa po čase vraj už aj prestal snažiť o nejaký lepší zárobok. Podľa medializovaných informácií si zvykol, že blondínka dokáže prostriedky zabezpečiť aj sama. Moderátorka však už s touto situáciou stratila trpezlivosť...

Majú problémy! Lucia Barmošová je už deväť rokov vydatá za Pavla Barmoša. Ich vzťah sa však v tomto období otriasa v základoch. „Momentálne prežívame krízu,” priznala topkám pred pár dňami blondínka. Podľa našich informácií sa dokonca od bývalého futbalistu už aj odsťahovala. 

Párik sa spoznal počas strednej školy, keď Lucia snívala o mieste v televízii a Pavol zas o hviezdnej kariére na futbalovom trávniku. Bohužiaľ, viaceré zranenia spôsobili, že jeho plány úplne nevyšli. Výsledok? So športom musel predčasne skončiť. No jeho žena sa stala úspešnou moderátorkou a podporovala ho v tom, aby si našiel inú vhodnú oblasť pôsobenia. 

Zdá sa však, že sa mu to nepodarilo. A podľa ohlasov z okolia prominentnej dvojice sa po čase zmieril s tým, že príjem nosí domov Lucia. Dokonca mu podľa informácií aktuálneho vydania týždenníka Šarm toto usporiadanie začalo aj vyhovovať. „Dlho mu kryla chrbát a všetko ťahala za neho. On si na to zvykol, a tak mu to vyhovovalo,” tvrdí zdroj spomínaného časopisu.

Otázkam, či manžela živí, čelila moderátorka roky. Buď na ne odmietla odpovedať, alebo svoju polovičku obraňovala. Ešte pred dvomi rokmi tvrdila, že raz sa darí jednému, raz druhému a táto skúsenosť ich posilnila. Ako sa však hovorí, raz je všetkého už príliš. A Barmošová už evidentne s takýmto modelom usporiadania domácnosti stratila trpezlivosť. Samotná jojkárka sa k týmto informáciám nevyjadrila, na naše otázky nijako nereagovala. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu