Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

S tebou mě baví svět po 32 rokoch: Takto dnes vyzerajú krásky z filmu!

Zdena Studenková, Eliška Balzerová a Jana Šulcová si zapózovali po vyše 30 rokoch. Zobraziť galériu (6)
Zdena Studenková, Eliška Balzerová a Jana Šulcová si zapózovali po vyše 30 rokoch.

PRAHA - Milé stretnutie! U našich západných susedov sa cez víkend konalo odovzdávanie cien Český lev. Na spoločenskej akcii sa ukázali aj herečky známe z komédie storočia S tebou mě baví svět. Zdena Studenková (59), Eliška Balzerová (64) a Jana Šulcová (67) v minulosti poplietli hlavu mnohým mužom. Pristane im to ale aj dnes.

Na Českom levovi sa stretlo mnoho prominentných hostí. Mnohých ale zaujala ženská zostava komédie S tebou mě baví svět. Aj samotné dámy si evidentne rady zaspomínali na staré časy a s radosťou spolu zapózovali prítomným fotografom. 

Pôvab a iskra v oku sa im nedá uprieť ani 32 rokov po nakrútení komédie storočia. Zdena Studenková sa udržuje vo forme po boku mladšieho partnera Braňa Kostku. Priznáva aj isté zásahy chirurgov. Eliška Balzerová, známa aj z Nemocnice na okraji mesta, starne prirodzene a pred dvomi rokmi dokonca pózovala nahá kvôli filmu Ženy v pokušení. 

Jana Šulcová sa zmenila azda najviac, no na Českom levovi opäť žiarila. Vo svojom živote sa musela vyrovnať s problémami so štítnou žľazou, alkoholom a trápením po rozvode. S pribúdajúcim vekom si nechala upraviť viečka a urobiť lifting tváre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu