Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Tajomstvo obľúbenej herečky: Vášnivý románik s kolegom... Zn: Ona vydatá, on ženatý!

Zaľúbenci sa dali dokopy pri nakrúcaní filmu. Zobraziť galériu (5)
Zaľúbenci sa dali dokopy pri nakrúcaní filmu.

PRAHA - Obaja sú Slovákom dobre známi, ale nikto netušil, že je medzi nimi niečo viac. Teraz však vyšlo najavo, že Jana Šulcová z obľúbenej komédie S tebou mě baví svět mala pomer s kolegom. Ide o Ladislava Freja, ktorý zas účinkoval v Nemocnici na kraji města ako seriálový syn Ladislava Chudíka. Ani jeden pritom nebol slobodný, umelci žili v čase svojej lovestory v manželstve s niekým iným.

Vôbec na to nevyzerá! Jana Šulcová je obľúbená hlavne vďaka nezabudnuteľnej postave Kateřiny, filmovej manželky Jula Satinského, v komédii S tebou mě baví svět. Len málokto by povedal, že táto blondínka by mohla byť niekomu neverná. 

No stalo sa. „Áno, mali sme s Janou románik,” priznal denníku Aha! Ladislav Frej, známy ako mladý Sova z Nemocnice na kraji města. Šulcovej vtedajší manžel Oldřich Vízner behal za inými sukňami a ona mu to oplatila rovnakou mincou. A bez ohľadu na to, že jej milenec bol tiež ženatý. 

Začalo to v roku 1984, keď Jana a Ladislav spolu nakrúcali film, v ktorom sa herečka dokonca objavila nahá. Hrali tam samozrejme manželov. „Spolu sme tvorili krásny pár a celkovo sa mi páčila,” uviedol Frej. 

Na románik mali priestor aj vďaka tomu, že spolu hrali aj divadle. Po nejakom čase ho však Frej ukončil, aj s ohľadom na svoju manželku Věru Galatíkovú. „Jana to vtedy niesla veľmi ťažko,” prezradil herec. 

Ladislav Frej a Jana Šulcová vo filme Oldřich a Božena.
Zobraziť galériu (5)
Ladislav Frej a Jana Šulcová vo filme Oldřich a Božena.

Viac o téme: Jana Šulcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu