Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Satinského filmová žena: Otvorene o alkohole a drogách!

Jana Šulcová Zobraziť galériu (5)
Jana Šulcová (Zdroj: Ústřední půjčovna filmů)

PRAHA - Úprimná spoveď! Jana Šulcová (69) sa všetkým vryla do pamäti ako filmová manželka Júliusa Satinského v komédii S tebou mě baví svět. Jej život ale nebol vôbec veselý. Po manželovej nevere si siahla na dno a stala sa závislou od alkoholu. Ako prezradila, v tom čase by si vzala aj drogy, keby jej ich niekto ponúkol.

Jana Šulcová bola 20 rokov šťastná po boku hereckého kolegu Oldřicha Víznera. Nemala pocit, že v ich vzťahu by bolo niečo zlé a myslela si, že bude trvať do konca života. Potom sa ale jej manžel zahľadel do inej. „Ja som to nedokázala a nemohla odpustiť. A v tomto sa cítim vinná, pretože som to mala spláchnuť. Lenže nemohla som. Pre mňa to bolo také poníženie, že som to nemohla odpustiť,” povedala v programe 13. komnata. 

Kvôli mužovej zrade sa herečka dostala doslova na dno a mala depresie. „Vtedy zaklopal na dvere diabol, ktorý sa volá alkohol. Nemohla som spať, každých 20 minút som sa budila. V nedeľu o štvrtej ráno som šla nakupovať do samoobsluhy. Nemala som vôbec pojem o čase. Zaplať pánboh mi nikto nedal heroín. Ja by som si ho vzala! A to by bola konečná,” priznala Šulcová. Našťastie, závislosti sa jej podarilo zbaviť a po rokoch sa uzmierila aj s exmanželom. 

Jana Šulcová si závislú ženu zahrala po rokoch aj vo filme.
Zobraziť galériu (5)
Jana Šulcová si závislú ženu zahrala po rokoch aj vo filme.  (Zdroj: falcon)

Viac o téme: Jana Šulcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu