Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Markizácky sukničkár sa stal otcom: Pôrod je za trest!

Herec Peter Makranský a misska Petra Nezvalová sa pár mesiacov po svadbe stali rodičmi malej Sáry. Zobraziť galériu (6)
Herec Peter Makranský a misska Petra Nezvalová sa pár mesiacov po svadbe stali rodičmi malej Sáry.

BRATISLAVA - Usadil sa a založil si rodinu! Peter Makranský (28) v markizáckom seriáli Chlapi neplačú stvárňuje toho najväčšieho sukničkára. V súkromí to má ale úplne inak. Tento rok sa oženil s Miss Tip 2008 Petrou Nezvalovou (24), ktorá mu v pondelok priviedla na svet dcérku Sáru. Herec bol pri pôrode a prežíval ho naozaj emotívne. Ako nám prezradil, nerozumie, čo zlé ženy urobili, že musia počas privádzania nového života na svet tak trpieť.

Peter Makranský zo seriálu Chlapi neplačú môže považovať uplynulý rok naozaj za šťastný. Približne po piatich rokoch vzťahu sa totiž v auguste oženil s Miss Tip 2008 a zároveň tanečnicou Petrou Nezvalovou. V tom čase už bol na ceste aj ich spoločný potomok. 

Dievčatko sa narodilo tesne pred koncom roka. Vypýtalo sa na svet v pondelok ráno a dostalo meno Sára. „Vedel som si predstaviť, že by sa nám narodil chlapček, ale je to dcérka a je to podľa mňa niečo nenahraditeľné. Teraz by som už nechcel mať chlapca,” zveril sa nám Peter. 

Herec bol aj svedkom narodenia svojho dieťaťa. „Neviem, čo ženy v živote zlé urobili, aby museli takto trpieť. Ale Peťka to zvládla super, bez akýchkoľvek pomôcok, čiže to bol úplne prirodzený pôrod,” povedal nám Makranský s tým, že išlo o osemhodinovú záležitosť. 

Mamička aj bábätko sú v úplnom poriadku. „Hneď som ju fotil, držal ju. Kým Peťku dali dokopy, už som sa s malou hral. Je zdravá a zlatá, je po mne, má aj moju krvnú skupinu,” prezradil na záver nadšene umelec. 

„Ráno o 8.35 sa nám z veľkej lásky narodila malá Sára Makranská (3310g/49cm). Je zdravá a krásna,” napísala šťastná mamička v deň pôrodu na sociálnu sieť.
Zobraziť galériu (6)
„Ráno o 8.35 sa nám z veľkej lásky narodila malá Sára Makranská (3310g/49cm). Je zdravá a krásna,” napísala šťastná mamička v deň pôrodu na sociálnu sieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu