Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markizácky sukničkár: Toto sú jeho dve ženy!

Peter Makranský a jeho dve krásky. Dcéra Sárka a manželka Petra. Zobraziť galériu (8)
Peter Makranský a jeho dve krásky. Dcéra Sárka a manželka Petra.

BRATISLAVA – Tieto krásky zbožňuje! Peter Makranský (29) stvárňuje v markizáckom seriáli Chlapi neplačú toho najväčšieho sukničkára. V súkromí je však presným opakom. Dôkazom môžu byť zábery, ktoré sa nám podarilo urobiť pred pár dňami. Tie herca zachytávajú vo chvíľach, ako si užíva voľno s dvomi ženami svojho života - manželkou Petrou a dcérou Sárou.

Užíva si nový život! Peter Makranský, ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v markizáckom seriáli Chlapi neplačú, sa vďaka postave pilčíka Milana vryl do povedomia ľudí ako nenapraviteľný sukničkár. V súkromí je však z neho úplne iný chlap. Usadil sa a založil si rodinu. V roku 2013 sa oženil s Miss Tip 2008 Petrou Nezvalovou, ktorá mu koncom toho istého roka porodila prvú dcérku Sáru.

Nedávno sme herca pristihli v parku, kde šantil so svojimi dvoma krásnymi  ženami. „Rád sa bláznim s malou. Vyšli sme si na hojdačky a odhúpal som nielen dcérku, ale aj maminu. Chodíme radi do parku, ale i do divadla,“ prezradil herec, ktorý aj doma pomáha s výchovou dcéry. „K Sárke ráno vstávam a som s ňou celé doobedie a hráme sa. Najradšej na hudobných nástrojoch. A mama si zatiaľ pospí, keďže ona k nej vstáva v noci. Dokonca som bol už aj sám kočíkovať, asi trikrát. Normálne sa pri mne pristavovali baby. Asi to má fakt niečo do seba - muž s kočíkom, ale nepýtal som od nich čísla, iba nejaké rady,“ smial sa Makranský. 

Hoci si otcovstvo užíva, ďalšieho potomka momentálne s manželkou neplánujú. „O druhom dieťati sme zatiaľ neuvažovali, možno časom. Sárka nám dáva niekedy poriadne zabrať,“ uzavrel tému markizák, ktorý nedávno vyhral konkurz na  jednu z hlavných postáv v novej hre Bedári. Tá bude mať premiéru v septembri na Novej scéne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu