Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zviazali sme známeho influencera japonským spôsobom Shibari

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: VOAYER)

Už 31.5.2024 uvidíš na vlastné oči starodávne japonské umenie viazania Shibari na podujatí SHIBARIO, ktoré sa uskutoční v bratislavskej NTC aréne.

Aby sme si spríjemnili čakanie na toto unikátne predstavenie, ktoré do Bratislavy prinesie svetových viazačov, ako napríklad Hajime Kinoko z Japonska, pripravili sme pre vás originálny podcast VOAYERcast, v ktorom svojich hostí počas rozhovoru zväzujeme v štýle Shibari. Podcastom sprevádza autor projektu VOAYER, ktorý v rokoch 2016 až 2019 vystavil na svojich výstavách v Bratislave a v Prahe stovky skutočných a nahých žien. Pre viac zákulisných informácií sledujte jeho instagramový profil @voayerking.

Vstupenky na Predpredaj.sk.

Pozrite si prvý diel, v ktorom sme zviazali slovenského influencera Adama známeho ako SLAYTIIINA. Dozviete sa aké mal Adam z viazania pocity, s kým si dal prvú drogu, čo ho vzrušuje, čo miluje a mnoho iných zaujímavostí, ktoré vás rozhodne nenechajú chladnými.

Zviazali sme známeho influencera
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Shibario)

Vstupenky na Predpredaj.sk.

Zaujímavosťou je, že pri natáčaní bol aj kamarát s partnerkou a hneď ako sme skončili natáčanie s Adamom, ona sa vyzliekla do spodného prádla a vyskúšala aké to je byť zviazaná.“ Prezradil VOAYER.

Chceš vidieť toto unikátne japonské umenie viazania na vlastné oči? Chceš so svojou partnerkou alebo partnerom zažiť skutočne unikátne predstavenie? Neváhaj a kúp si vstupenky na podujatie SHIBARIO – japonské umenie viazania ešte dnes. Zadaj kód „SLAYTIIINA“ a získaš 10% zľavu!

Vstupenky na Predpredaj.sk.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu