Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najkrajší darček od Ježiška: VIDEO Spontánne krásnej reakcie malého chlapca na splnený sen

Sean Brown Zobraziť galériu (3)
Sean Brown (Zdroj: YouTube)

GLASGOW - Dlhoročný sen malého chlapca sa splnil a to priamo na najčarovnejší deň v roku. Jeho túžba po bračekovi alebo sestričke bola tak silná, až ho vianočný darček rozplakal. Rodičia mu pritom s úsmevom na perách želali šťastné a veselé Vianoce.

Malému Seanovi Brownovi sa rozhodli jeho rodičia oznámiť radostnú správu o súrodencovi veľmi zvláštnym spôsobom. George a Frances na Štedrý deň darovali svojmu synčekovi list obsahujúci tie najsilnejšie slová. Video, ktoré rodina nahrávala zachytáva bezprostrednú reakciu dieťaťa po tom, ako prečítal odkaz od rodičov.

Najkrajší darček od Ježiška:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

V liste sa písalo: "Veselé Vianoce synček. Ja a ocko sme si mysleli, že toto je najlepší darček, aký si môžeš priať. Budeš veľký brat!" Sean po prečítaní na malú chvíľočku onemel a následne nato ním prešli emócie v podobe plaču.

Video neskôr jeho rodina zverejnila na sociálnej sieti, kde sa v priebehu pár hodín stalo hitom. Rodinný okamih, kedy sa Sean neveriacky pýtal, či je to naozaj pravda si počas tejto krátkej doby na sociálnej sieti pozrelo viac ako 100 000 užívateľov. Ľudia na celom svete sledovali tie najúprimnejšie emócie, ktoré okomentovali naozaj príznačne: "Najlepší príspevok tohtoročných Vianoc."

Najkrajší darček od Ježiška:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Reakcie zo sveta rodinu malej hviezdy prekvapili. Nečakali odozvy aké k ním postupne prichádzali. "Sme úplne zahltení reakciami na video. Je to šialené, ale krásne," reagovali rodičia. Vysnívaný tajný sen sa stal skutočnosťou. Malému chlapcovi sa splnilo jeho prianie a celý svet mal vďaka jeho reakcii o trošku krajšie sviatky. 

Viac o téme: ChlapecDarčekOdkazVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu