Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Lukáš Adamec vyštudoval, no má šťastie, že je spevák: Problém vysokoškolákov dobehol aj jeho!

Lukáš Adamec
Lukáš Adamec (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Lukáš Adamec dokáže svojimi pesničkami dostať publikum do varu. Aktuálne brázdi Slovensko so svojou Bodka Tour a špeciálne sa teší na koncert v jeho rodnom meste.

Sú viac ako štandardní či kolegiálni kamaráti. Spája ich spoločný projekt a častokrát aj spoločné pódium. „Sú ľudia, s ktorými sa pracovne iba stretnem a som tomu rád, ale s Robom tým, že sme v partii väčšej aj s Čekovským, vnímam ho ako kamaráta, je nám spolu dobre“, hovorí Lukáš a jedným priznáva, že vlastne jeho pesničky veľmi nepočúva. Majú však obaja aj s Adamom Ďuricom pesničku, v názve ktorej bolo slovo „tancuj“, takže to je jeho obľúbená.


Samozrejme, že Lukáš by bol rád, keby Robo zavítal aj na jeden z koncertov jeho koncertnej šnúry s názvom Bodka Tour, ktorá začala 20. apríla a počas ktorej navštívi 7 slovenských miest. Prezradil nám aj kľúč, ako dostať publikum do varu: „Podľa mňa byť uveriteľný a veriť tomu, čo robíte, ja spievam na dvesto percent na pódiu, lebo inak to ani neviem… ak tomu diváci veria, vtedy sa uvoľnia“, myslí si spevák a ako vidieť na jeho koncertoch, aj to funguje. Či by však robil na dvesto percent aj to, čo vyštudoval, je otázne. Zvláštnosťou totiž je, že aj keď končil ekonómiu, s domácimi „počtami“ mu musí pomáhať manželka. Počas vysokej školy už bol známy spevák zo speváckej súťaže SuperStar, nuž sme chceli vedieť, či nemal pri skúškach malú protekciu alebo či sa nedalo vymeniť ústnu odpoveď za pesničku. Za vypočutie stojí nielen odpoveď, ale aj bodka, akú dal za našim rozhovorom.

Lukáš Adamec vyštudoval, no má šťastie, že je spevák: Problém vysokoškolákov dobehol aj jeho! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Lukáš AdamecBodka TourKoncerty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu