Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Toto v Inkognite ešte nebolo: Hádači v údive, Voštinár TOTÁLNE nepripravený

Michal Hudák a Marián Čekovský v Inkognite
Michal Hudák a Marián Čekovský v Inkognite (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Opäť nečakaná zmena! Do kresiel glosátorov v Inkognite si totiž okrem Hudáka a Čekovského sadli aj dvaja muži, ktorých by sme tak zrejme nečakali.

„On hrá hokej podľa všetkých pravidiel boxu“, smeje sa Michal Hudák na margo nových glosátorov, ktorými sú Boris Valábik a Marián Gáborík. A nie náhodou. Čoskoro totiž vypuknú hokejové majstrovstvá, ktoré budeme môcť tentokrát sledovať na JOJ-ke. Stabailná dvojica Hudák-Čekovský ich prijali s otvorenou náručou, čo im Valábik opätoval ponukou, že medzi hokejistov by ich vedeli prijať do útoku alebo do obrany. „Ja na trestnú lavicu keby som mohol“, potešil sa Hudák.


Vzápätí sa štvorica glosátorov pustila do hádania povolania prvého hosťa. V súvislosti s jeho zamestnaním však Vlado Voštinár nemal celkom jasno. Zaváhal už pri prvej otázke: „Vlado strašne chodí nepripravený do roboty“, okamžite kritizoval Michal. Vlado však nevedel zaujať stanovisko ani pri druhej a tretej otázke… Bude to tak v celej relácii? Pozrite si ukážku a skúste si tipnúť, či mal Vlado naozaj zlý deň. Svoju domnienku si potvrdíte pri sledovaní relácie Inkognito v pondelok o 20.30 na jOJ-ke.

Toto v Inkognite ešte nebolo: Hádači v údive, Voštinár totálne nepripravený (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: TV JOJMarián GáboríkMichal HudákVlado VoštinárInkognitoBoris Valábik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu